close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Sadece Oxu !!!BEZİ ACILAR FAYDALIDIR ÖNCE ÜZER SONRADA HER ŞEYİ DAXA YAXŞI ANLAMANI SAXLAR. heYat miNi yupka kimidir , çox şey
gösTərər , amma əsas gösTərməsi Lazım oLanı gösTərməz . . . :( "ne pis weydi mehebbet" deyen wair ,gelib gotuvu
sikerem mehebbete qarwi "mneniyan"deyiwer... -'göt' kəLməsini tapan kimdisə, insanLığı 3 hərfə
sığdırmış bezi insanlardan sobet gedir ) belkede hansisa QeHbeLer vaxtile yaxwi qiz olub ve VaxTi ile Hansisa Yaxsi Oglanin Sevdiyi Olub,,,sorasin bilmirem noldu Bir gun bawqalari kimi olmadigimi anlayacaqsan... Amma o gun sen "bawqasi""olacaqsan..!!!Ne kimseye baweydim,nedeki bir bawqasina haqsizliq etmedim..!!!Men yalniz insanlara cox guvendim belke de ele buna gore coxlari qehbe cixdi ?! 1980-ci il sev ama toxunma mene.. 1990-toxun ama opme...2000-op ama bawqa wey etme...2010-ne istesen et ama hec kime dime...2013-her wey et ama telefonla cekme. (bezi qizlara aiddi) biz hec bir oglanin bawina iwemeyi ozumuze reva gormeriy , bugun sabah xeyir iwi olar anasi alninnan oper diye!!! bacisini zorluyani oldurmey isteyib ama yaraliyan qaqaw,onun sag qaldigi ucun uzulme...indi ikivizde iceride yatirsiz....sen qeyret ustunde...o wampan ustunde ! ona-buna "eli hech oglan eline deymiyib"- deyen bezi xala'lar ne bileydiki qizlarinin eli oglanin bashka yerlerinde qalib 
Cemi mesajlar: 933
<< 1 ... 43 44 [45] 46 47 ... 94 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (9)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1023 / 315