Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Wexside tanisliqcin elden ayaqdan geden sen deyildin?
KoNCeNo (03.02.2015/02:55)get bir iki kruq vur gelersen... sen deyildin weklivi at deye deye dil token
Allah ma olum verWexside tanisliqcin elden ayaqdan geden sen deyildin?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Dobriy_Krasavec (03.02.2015/02:59)Formda da hami wahiddi ki,weklivi neycin istedim her zirt basina krasivicem,seks sivoluyam ay best modellikem ay neyem dedim indi Allah bilir kvanc joser zad bunun yaninda pox yiyirde baxandan sonra ele bil meni dagdan cirpdilar yere
get bir iki kruq vur gelersen... sen deyildin weklivi at deye deye dil token
KoNCeNo (03.02.2015/03:05)senin zovqun yoxdu kul bawiva) beledeki men buyam kvanc joser zad he pox yeyir olar mindene emeliyyat eliyirler suni kukladi hamsi. onsuzda seni wimwek carpibda ikinci defe neye carpilirsan
Formda da hami wahiddi ki,weklivi neycin istedim her zirt basina krasivicem,seks sivoluyam ay best modellikem ay neyem dedim indi Allah bilir kvanc joser zad bunun yaninda pox yiyirde baxandan sonra
Dobriy_Krasavec (03.02.2015/03:10)Kul oz basva sen hansi gorkeminden danisirsan men bilmirem narmal gornusun varda ne ozuvu reklam edirsen ki,burda cox oglanin weklin gormusem men onlarin coxsunun yaninda hecnesen sen hec onlar bir defe bu krasavici diline getirmeyib)))
senin zovqun yoxdu kul bawiva) beledeki men buyam kvanc joser zad he pox yeyir olar mindene emeliyyat eliyirler suni kukladi hamsi. onsuzda seni wimwek carpibda ikinci defe neye carpilirsan
_SEVINC_ (03.02.2015/03:11)Sen onun derdinnen olenlere bax))
Kvancn neyi yarawglidiki?
KoNCeNo (03.02.2015/03:16)men ozumu reklam elemirem.. onu zarafatca yazmiwdim. deyesen sene pis girib) zovqunnen gorundu ele kimin hecne oldugu))
Kul oz basva sen hansi gorkeminden danisirsan men bilmirem narmal gornusun varda ne ozuvu reklam edirsen ki,burda cox oglanin weklin gormusem men onlarin coxsunun yaninda hecnesen sen hec onlar bir de
Dobriy_Krasavec (03.02.2015/03:19)Esi sozu gotunnen anlayannardansane sende zarafat ciddi axri her movzuda gozum mazol oldu qerara geldim ki,gorum seni)sene yarasiq krasavic deyenin zovqunde prablem var
men ozumu reklam elemirem.. onu zarafatca yazmiwdim. deyesen sene pis girib) zovqunnen gorundu ele kimin hecne oldugu))
<< 1 ... 38 39 [40] 41 42 ... 201 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1080 / 6756

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!