Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Hektor (27ama uzrden s0rada nelerse olmuwdu2011/01:26)
Ama men sehvimi boynuma alib üzr istemiwdim)....twk nifret etmediyini bilende sevindim..cünki nifrete layiq insan deyilem! Qoy pis insanlar mene nifret elesin yaxwilar yox
neyse exit gecen.xManGA_ (27Nikini coxdannan tanidigima eminem2011/01:19)
he maragli mövzuydu heqqi.
.ama diyesen forumcularla ünsiyyetde olmadiginnan geniw tanimiram seni
.sehv etmiremse 1 defe meni bawqasiyla sehv salan xanim sen idin he?))) KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
MoNaMoR (27az sevincey oldu ureyim2011/01:26)
neter birteher?)

KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
Hektor (27meen? Hacan?2011/01:29)
Nikini coxdannan tanidigima eminem.ama diyesen forumcularla ünsiyyetde olmadiginnan geniw tanimiram seni
.sehv etmiremse 1 defe meni bawqasiyla sehv salan xanim sen idin he?)))
MoNaMoR (27Allah amaninda2011/01:28)
ama uzrden s0rada nelerse olmuwduneyse exit gecen.x

ManGA_ (27)) cane2011/01:29)
az sevincey oldu ureyim
getdime men bye KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
MoNaMoR (27g.x heleliy canim.2011/01:31)
)) canegetdime men bye
ManGA_ (27Hizbullah @mail unvanimla sehv salmiwdin bawqa biriyle.belke men deqiq demedim?yeni mene 1 nefer demiwdi ki sen flankessen,yaxwi insansan ve s kamplimentler.men ise dedim ki sizin dediyiniz oglan deyilem.bawqa Nadir adli oglanla sehv salmiwdun.hemin niksen xanim?))))2011/01:30)
meen? Hacan?
KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur |
Hektor (27yox. Milyon %sehv salmisiz. Valla adinizi heqiqeten indi öyrendim. Ama nikinizi görmuwdum. Yox men olmamiwam. Sehv salirsiz. Yeqin bele nik olub ona göre.2011/01:35)
Hizbullah @mail unvanimla sehv salmiwdin bawqa biriyle.belke men deqiq demedim?yeni mene 1 nefer demiwdi ki sen flankessen,yaxwi insansan ve s kamplimentler.men ise dedim ki sizin dediyiniz oglan deyi
ManGA_ (27Hemin söhbet Ayanin yaninda olmuwdu.bagiwla sizi bawqa nike oxwatdim onda.ama 100% sizin nike cox oxwuyurdu2011/01:38)
yox. Milyon %sehv salmisiz. Valla adinizi heqiqeten indi öyrendim. Ama nikinizi görmuwdum. Yox men olmamiwam. Sehv salirsiz. Yeqin bele nik olub ona göre.
belke de Ayan deqiq yadinda saxlayib o qizin nikini<< 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 25 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 517

2011/01:26)
KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur