Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~A~G~S~A~Q~Q~A~L~ (09.03.2017/23:05)qeşey sozlerdi..
susqunlugum aseletimdendiryoksa her soze verilecek bir cevabim varkonuwurkan lafa bakarim lafmi diyebirde karwimdakina baxarim adami diye
Amma bizemiydi indi bu?)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09.03.2017/23:09)Kecel olacan axirda besdi)))))
menim sacim cox gorub kastoriviy persikoviy mindalniy obşumda))))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09.03.2017/23:09)senle muhatap oluram
qeşey sozlerdi..Amma bizemiydi indi bu?)

her kimeki otvet vermirem bax o bawa duwdu

❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09.03.2017/23:09)bu nedi bele ?:) bashindan mualice almisan ? ))))))))))))))
menim sacim cox gorub kastoriviy persikoviy mindalniy obşumda))))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
**__** (09.03.2017/23:10)kecel olmuyum deye edirem ustunede aci qirmizi biber olur voo))
Kecel olacan axirda besdi)))))

~A~G~S~A~Q~Q~A~L~ (09.03.2017/23:11)Men seni coxdan bawa duwmuwem))))))))))))eybecer meymunnnnn)
senle muhatap oluramher kimeki otvet vermirem bax o bawa duwdu
!=!DEVIL MAY CRY!=! (09.03.2017/23:12)he ya bir ara sacim tokulurdu kecel olacam deye qorxurdum uzun saclarim tokulub az qaldi) mende qatib qarişdirirdim elime geleni başima yaxmişam sogan suyu demedim sarimsaq yumurta))))))))
bu nedi bele ?:) bashindan mualice almisan ? ))))))))))))))
~A~G~S~A~Q~Q~A~L~ (09.03.2017/23:11)oda duşdu mende)) cox sag ol hormetin artiq olsun
senle muhatap oluramher kimeki otvet vermirem bax o bawa duwdu
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09.03.2017/23:14)bele denende :) yazmisan ele bil yunan dilindedi
he ya bir ara sacim tokulurdu kecel olacam deye qorxurdum uzun saclarim tokulub az qaldi) mende qatib qarişdirirdim elime geleni başima yaxmişam sogan suyu demedim sarimsaq yumurta))))))))
googlede axtarsan tapilmaz adlardi<< 1 ... 259 260 [261] 262 263 ... 413 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1865 / 1153

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...