Saytın Ən varlısı ol : *__MiNCe__BisoU__* - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09.03.2017/23:15)
oda duşdu mende)) cox sag ol hormetin artiq olsun

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (09.03.2017/23:17)O dediklerim yaglariydida badam yagi şaftali certedeyi erik genegercek yagi onlarin adlariydi)))
bele denende :) yazmisan ele bil yunan dilindedigooglede axtarsan tapilmaz adlardi
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~A~G~S~A~Q~Q~A~L~ (09.03.2017/23:19)tşkler.
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09.03.2017/23:24)bizim dilde yazda: ) mene yalandan biber dermani demisen vuranda cholede cixmaq olmur iyindan .. buna bax badam yagi vururmush
O dediklerim yaglariydida badam yagi şaftali certedeyi erik genegercek yagi onlarin adlariydi)))
_))))))))))) YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (09.03.2017/23:12)Bundan mende edirdim bawimdan tustu cixirdi heqqi spirtle qatib bir muddet saxliyrsanda qirmizi biberi )
kecel olmuyum deye edirem ustunede aci qirmizi biber olur voo))
!=!DEVIL MAY CRY!=! (09.03.2017/23:27)Ade sene dediyim texa onandida neme dedim oglandi yagzad surtmez başina)))
bizim dilde yazda: ) mene yalandan biber dermani demisen vuranda cholede cixmaq olmur iyindan .. buna bax badam yagi vururmush_)))))))))))
He o biberin tund iysi var adamin gozunude yaşardir))
***OnLy_giRL*** (10.03.2017/01:39)spirtlidide ozu nastoykadi şeklin atacam wpda bax gor onandi sen etdiyinde)
Bundan mende edirdim bawimdan tustu cixirdi heqqi spirtle qatib bir muddet saxliyrsanda qirmizi biberi )
YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (10.03.2017/01:42)Bir muddet etdim sonra dayandirdim kecen il toklurdu sacim oda etmiwdim
spirtlidide ozu nastoykadi şeklin atacam wpda bax gor onandi sen etdiyinde)
***OnLy_giRL*** (10.03.2017/01:43)Cox yaxşi effekt verir mene komek etdi
Bir muddet etdim sonra dayandirdim kecen il toklurdu sacim oda etmiwdim
<< 1 ... 260 261 [262] 263 264 ... 413 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1865 / 341

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
googlede axtarsan tapilmaz adlardi