Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Sevginin_terifi (22.09.2013/20:09)Yox ele qalsin
bi deNe TeRcuMe Ele..baWqa Hec ne isTemiReM

Sevginin_terifi (22.09.2013/21:49)Yox ewi hecne olmaz. Maragsiz sozler yazmiwam hec tercumeye deymez.
_ELYA_, ureyim partdiyare.nolar de.lutfeeen
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |

. . . |
_ELYA_ (22.09.2013/21:51)gedim inglish dili kitapi axtarim.sennen komek gelen wey dor!
Yox ewi hecne olmaz. Maragsiz sozler yazmiwam hec tercumeye deymez.
.gif)
Sevginin_terifi (22.09.2013/22:25)Texnalogiya inkiwaf edib yeteri qeder, kitabda axtarmaqdansa internetde axtar da.
gedim inglish dili kitapi axtarim.sennen komek gelen wey dor!![]()
_ELYA_ (22.09.2013/22:26)he duz diyirsen.ama menim fikrimce texnologiya ne qeder inkiwaf elese de kitablarin yerin hecne vere bilmez..
Texnalogiya inkiwaf edib yeteri qeder, kitabda axtarmaqdansa internetde axtar da.
ama tapmadim eng/diline aid.nese bibimqizin yigib soruwaram seher.eng dili muelimesidi.
Fikir vermiwem cox vaxt bu usuldan istifade edirler. Demek iw plani beledir. Istenilen ciddi aktual movzunu mirta cevirmek mahiyyetini unutdurub oz yungul terbiyeli werhleriyle doldurmaq. Esasende bir samballi werh yazilan kimi onun ardiyca yungul werhler yazib hemin werhi cox cox arxada qoymaqla planli bir iw gorurler. Bilmirem buna and icibler ya prinsipleri var yoxsa qabiliyyeti bura qeder catir ya nedi? Ama bele nikler
var.

<< 1 ... 135 136 [137] 138 139 ... 413 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1107 / 322

Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu!