canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Adını veya nikini yazmadan user haqqinda danış
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (09.05.2019 / 00:54)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
aYCaaN (09.05.2019/01:52)
Senin ve Ya menim Haqqimda kim danisibsa gelsin desin burdaa...Sohbetde eger senin mene kiminse kimise sevmesinden ve ya nese tanisligindan gedirse. Mene Sen o haqqda kelme dememiSen basqa hansi qiz d
Menede o marawlididaki menle unsiyetde olmayan bir qiz reski yazfiki anarla gece ne daniwirfin . Sene ne deyirfi aycan hawda daniwirdisa yalanin bilim . Sikdir edim .

Indi bu kimle meni qariwdifib bilmirem .
aYCaaN  aYCaaN [Off] (09.05.2019 / 00:55)
 ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa
Eliko55 (09.05.2019/01:50)
Aycaan sen bir kelme bele yazma senniy deyil mesele
Yox men demirem menlikdir...Ama Dinaligda deyil istesun kec sexsiye men sohbeti sene atim
.susan menem susan dinadi eksine sen hec neyi bilmirsen Anar.. Dinaya haqqsiz yere yuklenme gel sene gosterim heqiqetleri o qiz nece gundur senin terfini turub mene nece senin dalinca danisa biler bilmediyin seyler var..
Eliko55  Eliko55 [Off] (09.05.2019 / 00:55)
DİN@R@***@@@ (09.05.2019/01:54)
Menede o marawlididaki menle unsiyetde olmayan bir qiz reski yazfiki anarla gece ne daniwirfin . Sene ne deyirfi aycan hawda daniwirdisa yalanin bilim . Sikdir edim . Indi bu kimle meni qa
O oglan niki sizin ozunuzundu duzun demiyenin var yoxunu bu sayt siksin sizin planiniz deyil o kiwi balasisiz duzun deyin
DİN@R@***@@@  DİN@R@***@@@ [Off] (09.05.2019 / 00:56)
 Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!
Eliko55 (09.05.2019/01:52)
Sen Raminnen bilsende now dalawmisan mennen yaxwi bilsen .. now ele hereketlerini tergizmirsen ne olub dardi sene bu sayt eyib doyul bele elirsen now senkimi mutkalar imkan vermir rahat geley gedey ni
Raminin sikini oynatmaa sozu varsa ozu deyer cavabin da alar . Sen onun vekili deyilsen . Veee onunka davamiz tam bawq biwey idi . Onu aatma burayee . Kimsede pox yiyer artiq nese deyer menden .

Hemiwe demiwem osturaga vozdux buraxmiyin sibutla gel usdume ade kimise qatmaya sobete .sozun var oz iwin sozun xirdala menle
Eliko55  Eliko55 [Off] (09.05.2019 / 00:58)
aYCaaN (09.05.2019/01:55)
Yox men demirem menlikdir...Ama Dinaligda deyil istesun kec sexsiye men sohbeti sene atim.susan menem susan dinadi eksine sen hec neyi bilmirsen Anar.. Dinaya haqqsiz yere yuklenme gel sene gosterim
Gulka men herweyi bilireme besdi mennen bawqa heckimi tanimirdin indi oglan atdin dostluguna internet wekili olan kimse alla bilir ardan goturmusen o wekili.. billem o sene oyredibki anari bele qisqandir onun birinci ereketi deyile bu burda cox qiza yazib onu onuda oglan gorub soyub saplamiwdi onu sen sus daniwma senniy deyil bu sohbet
aYCaaN  aYCaaN [Off] (09.05.2019 / 00:59)
DİN@R@***@@@ (09.05.2019/01:54)
Menede o marawlididaki menle unsiyetde olmayan bir qiz reski yazfiki anarla gece ne daniwirfin . Sene ne deyirfi aycan hawda daniwirdisa yalanin bilim . Sikdir edim . Indi bu kimle meni qa
Yeqin sevgilisini maraqlanmagi ozune borc bilib maraqlandi cani sag olsun cvbini aldi nece gundu olub bu sohbet men sen acmadigki ozleri acib indi men heqiqetleri acim bularda baxsin...
Eliko55  Eliko55 [Off] (09.05.2019 / 01:00)
DİN@R@***@@@ (09.05.2019/01:56)
Raminin sikini oynatmaa sozu varsa ozu deyer cavabin da alar . Sen onun vekili deyilsen . Veee onunka davamiz tam bawq biwey idi . Onu aatma burayee . Kimsede pox yiyer artiq nese deyer menden
Subut bilsen nedi raminin qiz taniwinada demisenki ramini bele qisqandir oda mesajlari gormuwdu demiwdi seneki mutkalig eleme bax sohbet bele olmuwdu men billeme sen temiz abjniksen dedim o qizdan uzag ol bir balaca sozumuz cep gelende geddin yaziwdin onnanki guya nese eledinde yadunnan cixarma abjnik qebe olar
__BOSS__  __BOSS__ [Off] (09.05.2019 / 01:01)
 Canavar kimi ölmək çaqqal kimi yaşamaqdan daha şərəflidir
Eliko55 (09.05.2019/01:52)
Sen Raminnen bilsende now dalawmisan mennen yaxwi bilsen .. now ele hereketlerini tergizmirsen ne olub dardi sene bu sayt eyib doyul bele elirsen now senkimi mutkalar imkan vermir rahat geley gedey ni
Qaqas,bax sene qaqas deye muraciet edirem,bir xahis tamher seyi eminlikle bilenden sonra,senin şexsine şexsiyyetine tesir eden hansisa hereketi subutlarla goster hemin adama,bax burda yazirsan,cavab yazirlar sonra sen sonra o...Bir de bu senin sohbetindi,Ramin kimdise onun sohbetini qatirsan,he belke Ramin istemir onun adi hallansin,duz deyil? Bir problemin axieina cixmaq ucun en bieinci rahat olmaq lazimdi,esib cosmaq dogru fikirlesmeye de qoymur adami,sohbetinize girmek kimi olmasin amma ister vietual ister real ele ayaq yeri saxlamaq lazimdi ki evvel təhqir etdiyin adamdan sonra uzr istemeyesen ki sehv bilmisem
Eliko55  Eliko55 [Off] (09.05.2019 / 01:01)
aYCaaN (09.05.2019/01:59)
Yeqin sevgilisini maraqlanmagi ozune borc bilib maraqlandi cani sag olsun cvbini aldi nece gundu olub bu sohbet men sen acmadigki ozleri acib indi men heqiqetleri acim bularda baxsin...
A bala senniy nese sohbet var ged red ol yat olde yerinde qariwma sen sohbete
aYCaaN  aYCaaN [Off] (09.05.2019 / 01:02)
Eliko55 (09.05.2019/01:58)
Gulka men herweyi bilireme besdi mennen bawqa heckimi tanimirdin indi oglan atdin dostluguna internet wekili olan kimse alla bilir ardan goturmusen o wekili.. billem o sene oyredibki anari bele qisqan
O meni oyredibse ALLAH mene Qenim olsun..bilmirsen danisma sen menim nece insan oldugumu bilirsen oyretmeye getmeyen insanam men Dina seni menee terf etmeyibse senin meni sevdiyini demeyibse menim xanimligma hormetim yoxdu yenede derem senin dostum dediyin qiz menee seni seveni sev sevmeyeni deyil deyibee dina eksinee inanma ara vurur deyib etmee gunah alma Anar..
Наверх  Cemi mesajlar: 4120

<< 1 ... 349 350 [351] 352 353 ... 412 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3301 / 1425