Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (04deyer, deyer In se Allah ))) gec olsun guc olsun)) olmasada ozum olmemisem ha)2019/05:12)
Biriynen tanish olmasam cixan deyilem) hech olmasa bu qeder il vaxt oldurduyume deysinda
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
!=!DEVIL MAY CRY!=! (04dedim yeqin tutmusan tutdugunnan yay tetiline cixirsan ))2019/05:11)
Yo. Neche ilde guya qiz tuta bildim ki)))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |

Men ßir qeriß insanam.Ne taxtIm var,Ne tacIm.Tut elimden ALLAHIM Tek Sana Möhtacım. |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
__SoN_BaHaR__ (042019/12:35)
Forumun dedektivi:))
gozelim)) . . . |
Eliko55 (04Nece yeni? Qız qıza patxod edir?2019/13:08)
Refiqem canim cicim deyir gedir bawqa nik acir gelir refiqesinin nikini dostluguna atir bawdiyir ona patxod elemeye ) sizce bele qadina ne adi vermey olar cavablar maragli )
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (04Umud sene qalıb ))2019/09:49)
deyer, deyer In se Allah ))) gec olsun guc olsun)) olmasada ozum olmemisem ha)
__DeserT_RoSe__ (04Qiz qiza yoxe qiz refiqesinin sevgilisine ) duz oxu dabee ) neter baxasan elelerine ?)2019/13:51)
Nece yeni? Qız qıza patxod edir?
<< 1 ... 380 381 [382] 383 384 ... 413 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 666

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2019/05:12)
)))