Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |

Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

Yadima dusmusen sennn oooo uuuu uhuuu uhuu

Sensiz bilmemisem bahari qisi
Yagir taleyime qem yagisi
Size gelende askim eyy eydad eyy sevince qarisar gozumun yasi
))))))D- Qedemlerin ureyimi ele sevindirdi ki Sevincle doldum sevincle doydum
K- sevinc???
Forumdaki?D- az yoo onun dirnagi uzundu Yani sevinmek menasinda. Askim maa kekotulu cay qayir Deor basimi gozumun ustun barmaginla masaj ele Cox halsizam
K- senio sevirem
D- men de seni
K- men de seni ne?
D- men de seni x+y+7xy = 2548 ise x-i tap ... Ne olacaq ee men de seni sevirem di dur cayyyyy
D-sen nos bele kobudlasmisan nisanli vaxti ozuvu ne melek kimi aparirdin
K-gorursen gorursen ne qeder tupoysan sene ozumu sirisdirmaqim aglivada gelmeyib nece unversitet oxumaqla deyilki

D-aman Allah bu nece olur men men bu qeder qiz qi qiq
K-ne qi qi salmisanee gordun seni men bisirdim hemise sen bisirirdin bu defe men seni bisirmedim pramoy yandirdim

D-az az dirilla dur zeher hazirla
K-get metbex soldadi heyatim menim serialim basladi hadi bay

KoNCeNo (26Oglan bisirmek haramdi (Albert Eysteyn)2015/21:41)
K-Denizcik esitdim acindan uje gebermek heddesen ne bisirim.oddenesenD-sen nos bele kobudlasmisan nisanli vaxti ozuvu ne melek kimi aparirdinK-gorursen gorursen ne qeder tupoysan sene ozumu sirisdirma
D- askim biwir de meni Mehv ele Aglim acindan olen itin qabagina atilmis ciyerin itte yarattigi agil qeder olsun Mehv et meni Koyneyimin ilk uc duymesin acib qalanin basimdan cixardacaq qeder deli ele meni
K- basa dusmedim? Su getirim yeni?
D- he Niqu he su getir. Suyun terkibine hansisa kopeyoglu nese qatib yeqin icende Yuxarida sadaladigim seyler olur.
K- askim onda icme de onun evezine opum seni

D- tekersen ama serf eliyir mene )) coxdan da beter sevirem seni
<< 1 ... 1987 1988 [1989] 1990 1991 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2297 / 4076

Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...!
2015/21:41)