Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (28Bunun oglancun olani var?2015/00:50)
Ne kimsenin kolesiNe kimsenin kuluyumKendimi kayp ettimBu sene zor bulurumEskiden cok cabukCok kolay aglardimSimdi tas gibiyimHer seye hazirimAsk bir oyun bense bir oyuncakBu askda hic kural olmayacak
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Sarkazm* (28Basa dusmedim?????2015/00:55)
Bunun oglancun olani var?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (28Deli))2015/00:55)
Çayxananın herflerin sayanmır gelib burda mahnı oxuyurYarım sehife şey yazıb ama adımı görmedim ordaBu qız meni sevmeyer Niye qaqa niyeSen maskıvadan burya gelifsen Manqa olanmır çaraO yar manqa olaja
KoNCeNo (28Bu yazından üste yazdığın comment daha uzundu.2015/01:02)
Deli))
Dört herf ve iki möterize qeder "deyerim" olduğunu da öyrenmiş oldum.
Ve unutma ki :
-işlenmeyen demir ne atar?
+pas
-beli doğrudur Pas atar
Ama sen Banka sevgi qoyanmadın Konçeno. Bu oyında en zeif bend men oldum. Xudahafiz
Rehmettiyin_Nevesi (28Axaxaxaxax2015/01:05)
Bu yazından üste yazdığın comment daha uzunduört herf ve iki möterize qeder "deyerim" olduğunu da öyrenmiş oldum.Ve unutma ki :-işlenmeyen demir ne atar?+pas-beli doğrudur Pas atarAma sen Banka sevg
Eslinde zeif bend deyildin sadece cavablarivin duz olduguna inanmaq cetindi))))
KoNCeNo (28Deyildin?? Keçmiş zaman??2015/01:09)
AxaxaxaxaxEslinde zeif bend DEYİLDİN sadece cavablarivin duz olduguna inanmaq cetindi))))
Yani sen dünden razısan çıxıb getmeyime. Ne deyirem. İstenmediyim yerde qalmaram men. Çünki :
Heç bilmezdim bextim bele ağırdı
Ömrüm bele biçaredir fağırdır
Gedeceyem göyler meni çağırdı
Daha yerde qalmaq olmur ezizim
deyiş. Rehmettiyin_Nevesi (28.10 /01:16) [1]
Rehmettiyin_Nevesi (282015/01:15)
Deyildin?? Keçmiş zaman??Yani sen dünden razısan çıxıb getmeyime. Ne deyirem. İstenmediyim yerde qalmaram men. Çünki :Heç bilmezdim bextim bele ağırdıÖmrüm bele biçaredir fağırdırGedeceyem göyler meni

Getmek isteyirsen behanesiz get
Oyatma murgulu xatireleri
Sesin hemin sesdi yazisin ozge
Gedirsen xettinde ozge olsun abi))))))))))
KoNCeNo (28Abi deme lazım olur !2015/01:17)
Getmek isteyirsen behanesiz getOyatma murgulu xatireleriSesin hemin sesdi yazisin ozgeGedirsen xettinde ozge olsun abi))))))))))
Sevirem seni
Rehmettiyin_Nevesi (28Sende abla deme ne vaxtsa seve bilerem2015/01:20)
Abi deme lazım olur !Sevirem seni

<< 1 ... 1996 1997 [1998] 1999 2000 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2297 / 857

2015/00:50)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
ört herf ve iki möterize qeder "deyerim" olduğunu da öyrenmiş oldum.Ve unutma ki :-işlenmeyen demir ne atar?+pas-beli doğrudur Pas atarAma sen Banka sevg