💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
KoNCeNo (28Bunun oglancun olani var?2015/00:50)
Ne kimsenin kolesiNe kimsenin kuluyumKendimi kayp ettimBu sene zor bulurumEskiden cok cabukCok kolay aglardimSimdi tas gibiyimHer seye hazirimAsk bir oyun bense bir oyuncakBu askda hic kural olmayacak

Sarkazm* (28Basa dusmedim?????2015/00:55)
Bunun oglancun olani var?

Rehmettiyin_Nevesi (28Deli))2015/00:55)
Çayxananın herflerin sayanmır gelib burda mahnı oxuyurYarım sehife şey yazıb ama adımı görmedim ordaBu qız meni sevmeyer Niye qaqa niyeSen maskıvadan burya gelifsen Manqa olanmır çaraO yar manqa olaja

KoNCeNo (28Bu yazından üste yazdığın comment daha uzundu.2015/01:02)
Deli))

Rehmettiyin_Nevesi (28Axaxaxaxax2015/01:05)
Bu yazından üste yazdığın comment daha uzunduört herf ve iki möterize qeder "deyerim" olduğunu da öyrenmiş oldum.Ve unutma ki :-işlenmeyen demir ne atar?+pas-beli doğrudur Pas atarAma sen Banka sevg

KoNCeNo (28Deyildin?? Keçmiş zaman??2015/01:09)
AxaxaxaxaxEslinde zeif bend DEYİLDİN sadece cavablarivin duz olduguna inanmaq cetindi))))

Rehmettiyin_Nevesi (282015/01:15)
Deyildin?? Keçmiş zaman??Yani sen dünden razısan çıxıb getmeyime. Ne deyirem. İstenmediyim yerde qalmaram men. Çünki :Heç bilmezdim bextim bele ağırdıÖmrüm bele biçaredir fağırdırGedeceyem göyler meni

KoNCeNo (28Abi deme lazım olur !2015/01:17)
Getmek isteyirsen behanesiz getOyatma murgulu xatireleriSesin hemin sesdi yazisin ozgeGedirsen xettinde ozge olsun abi))))))))))

Rehmettiyin_Nevesi (28Sende abla deme ne vaxtsa seve bilerem2015/01:20)
Abi deme lazım olur !Sevirem seni