Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
sumeyla (08.11.2015/22:07)yaz gelmisdi oglan isteyirdi buraxdim bayira cian kimi cumdu oglan pisikler bunun ustune))sora eve qayidanda ozunu atmisdi masinin altina
axaxaxaneden olub ki?
bawina daw duwsun sen now onu cole buraxirdinki
sumeyla (08.11.2015/22:11)dermani qurtarmisdi deye dedim cixsin sellensin de biraz )) o da olmai masin arxaya verende gormemisdi(((bawina daw duwsun sen now onu cole buraxirdinki

sumeyla (08.11.2015/22:16)ola biler zeherlenib ola da biler ele olende sisir,insan da eledi,gece gece gor neden danisiriq ee Allah muhafaza)))sen pisiyi best model elemek istemisen yeqin))
caan qismeti beleymiw menimde bidene piwiyim vardi yazigin bawina acmadigim oyun qalmirdi dirnagina kimi manikur lak filan quyrugunu zadini dartirdim sora bir gun Merdekandaki evin qapisi agzinda olu
yox ee piwiyi incitmekden xowum gelir mehlede zadda gorende geb quyrugunu tapdaliyiram qiwqirib tukleri biz biz olanda xowuma gelir
sumeyla (08.11.2015/22:20)Pisiklerin qenimi
axaxaxayox ee piwiyi incitmekden xowum gelir mehlede zadda gorende geb quyrugunu tapdaliyiram qiwqirib tukleri biz biz olanda xowuma gelir
menim blokda saxladigim pisiyim var idi butun qonsular taniyirdi pinti idi deye evde saxlamirdim ancaq blokda yemek verirdim,bir gozunu dalasanda o biri pisik cixarmisdi adini tepegoz qoymusdum 
indi durur o?
ver mene?now cimizdirib evde saxlamirdinki mem piwiyim su seven doyuldu mecbur cimizdirirdim 
sumeyla (08.11.2015/22:27)tukleri tokulurdu derisinde qotur yaranmisdi,hem de sen demis pisikler su sevmir,amma cimdirenden sonra usumekleri var haa lezzet eleyir o)))indi durur o?
ver mene?now cimizdirib evde saxlamirdinki mem piwiyim su seven doyuldu mecbur cimizdirirdim
<< 1 ... 2089 2090 [2091] 2092 2093 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2297 / 4143