Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Allah~Tekdi (19.11.2015/22:28)Sene göre yatammadim özümü eziete verib xestexanaya qayitdim 3saniye içinde senin daxilinin kardeqramasin çixardim ve helede wokdayam .. Sende aqciyerler öz kayfindadi üreyi havanan temin ede bilmir ona görede üreyde qani tez tez behine tepiyliyir.... Ele vaxd olurki üreye hedmeli havani aqciyerler sehven beyine vurur... Yaxsiki direm sen aqildan havalanmamisan)) bide üreyinin saq venasi uje siradan çixib min defe deyilirki yatanda üreyi üsde yatmayin obwim senin daxili orqanlarin ozlerin açburax eliyibler
Ureyim sixilir
Dimey neynirsen bbu yaxinnar ureyine aqir soz almirsan. . üreyine bidene maqantifon qoyursanki sixilmasin bide bir deyqe nefesini alib iki deqiqe saxliyirsan saq qalsan yanima gel vizitjalarimi payliyarsan)))))))
Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |

...Ne QeDeR oLsADa DiLiM aCi, SaDeLiKDiR BaSHiMiN TaCi... |
Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |
bir ucu sevdadi))
ala ucu nedi uzu olar ee

Irade ele yaxci oxuyurki sozlere cox fikir vermirsen
ama fikir verende gorsenki sozleri kayfda yazilib))
Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |

ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |

Eslinde yalnizlig cox gozeldi,en azindan itirecek heckimsen yoxdu! |
deyiş. _charli (20.11 /09:59) [1]
<< 1 ... 2184 2185 [2186] 2187 2188 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2295 / 4610

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine