Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (03.12.2015/02:29)Xeyanet eyleme sen o xow ana
Seni sevmedimki biranda olsunGedisin bosluq deyil sanmaki dolsunMenim ureyimin acari ondaOdaki ya qismet belkede sondaQovusduq yarimla bulaq basinda Ulduzlu gecede ay isiginda dalay dalaySer v
Niye ezab verdin sade insana
Ezabçun gelmiwik biz bu dovrana
Hediyem olsun bu mahni sene
Can canadir can cana naynaynananay urfalisan urfali forum qizdar içinde birdenesen birdene
O insan heyatimin bax birdenesi
Gelib xalat versin beyin nenesi))))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (03.12.2015/02:30)Bacarmiramda))))
Olmadiki eh))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (03.12.2015/02:37)Diz cokme qarsimda faydasi yoxdu
Xeyanet eyleme sen o xow anaNiye ezab verdin sade insanaEzabçun gelmiwik biz bu dovranaHediyem olsun bu mahni seneCan canadir can cana naynaynananay urfalisan urfali forum qizdar içinde birdenesen bir
Menim sene deyilesi sozumde yoxdu
Dayan!!getme gor ne deyirem
Vermezler aman bize cixaq gedek buralardan

Seni çox sevirem sevgilim inan
Seninle tebiet qoynunda baxiwan zaman
Geldi çixdi mewebeyi mewebeyi mewebeyi cehennem ol mewebeyi))
deyiş. MiLYoNDa1oQLaN (03.12 /02:46) [1]
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (03.12.2015/02:46)Indi gel ayrilaq gorusmeyek biz
Sozderim olmayip heç zaman yalanSeni çox sevirem sevgilim inanSeninle tebiet qoynunda baxiwan zamanGeldi çixdi mewebeyi mewebeyi mewebeyi cehennem ol mewebeyi))
Bu sevgi deyilde anlayaq ikimiz
Hec zaman duz gelmir senle sozimiz
Sene yar senden yar wikayetim varrr na nay la la lay

KoNCeNo (03.12.2015/02:51)Her zaman olmusan menim
Indi gel ayrilaq gorusmeyek bizBu sevgi deyilde anlayaq ikimizHec zaman duz gelmir senle sozimizSene yar senden yar wikayetim varrr na nay la la lay
Gereyim
Yaradan olubdu hemiwe komeyim
Etiraf edecem sene ureyim.
Her zaman taleyimnen gileylenib seni derde salmiwam ay ureyim
Yaxsidan pisden otru hey deyinib seni nayninanay ay ureyim))
MiLYoNDa1oQLaN (03.12.2015/02:56)Geceler uzunun hesretindeyem
Her zaman olmusan menimGereyimYaradan olubdu hemiwe komeyimEtiraf edecem sene ureyim.Her zaman taleyimnen gileylenib seni derde salmiwam ay ureyimYaxsidan pisden otru hey deyinib seni nayninanay ay ur
Sanki boguluram men qefesdeyem
Etiraf edirem sevirem seni
Pes ettim pes ettim soyledim seni unutdugim dogrumu kesin bilgi sayilmaz

KoNCeNo (03.12.2015/03:04)Bawimda qalibdi gencliy havasi xeleti firradi beyin xalasi...
Geceler uzunun hesretindeyemSanki boguluram men qefesdeyemEtiraf edirem sevirem seniPes ettim pes ettim soyledim seni unutdugim dogrumu kesin bilgi sayilmaz
Isterem isterem xelet isterem gelinin forum refiqelerinnen xelet isterem))))
MiLYoNDa1oQLaN (03.12.2015/03:07)Senincun toyxana deyil ki bura
Bawimda qalibdi gencliy havasi xeleti firradi beyin xalasi...Isterem isterem xelet isterem gelinin forum refiqelerinnen xelet isterem))))
Ne soz yazirsan bu movzulara
Seni atacagam inanki bayira
Hec mene lazimda deyil mene lazimda deyil

Yalan heqiqeti tez seçerem men
Sene weer yazmaqdan ders keçerem men
axsamlaaaaar axsamlaaaaar))))
<< 1 ... 2282 2283 [2284] 2285 2286 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2308 / 594

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine