Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (04.12.2015/23:10)Yavas yavas ureyime yol tapirsan her yay xarice gedeciy istirahete?)))))))))))))))
KoNCeNo, Men chox ortaliqda gezmirem )) nikimi deyiwib qoyacamHaminin xeyali Koncennonun reali)))
@Boyka@ (04.12.2015/23:06)Ne cixdi altindan
Bu deqe birinin maskasini cixatdim
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (04.12.2015/23:14)Oy oy bextever menim basima mende er coreyi yeyecem nehayetki
KoNCeNo, Sen deki bizi bakida goren olacaqki?)) seninle xeyallarin qanadinda yawayacaguq))) bal ayini ele kechirdecemki o qeder olkede olacagiqki uje sayin itiressen)))seni ovucumun ichinde saxlayaca

SiSeRoN (04.12.2015/23:19)Aman Allah bilirdim bilirdim bu qeder savablarima gore bu qeder oynadiqim hislere gore xeyanetlerime gore meni mukafatlandiracaqsan mene bele oglan qismet edeceysen
KoNCeNo, Sene dediklerim hechnedi eee)) seni qizilin ichinde saxlayacam))) sene qara brilliant alacam weherin merkezinde en bahali ev ponarama gorunuw

KoNCeNo (04.12.2015/23:17)
Oy oy bextever menim basima mende er coreyi yeyecem nehayetki

KoNCeNo (04.12.2015/23:23)Zeng gelmiwdi ee canim etaga gizli yigmiwdi mende tanimadim yalandan dedimki ala hee sen ureysen yaddan chixmamisan 5 defe soruwduki kimem firlatdim))) xaxaxa))) gorursen nece kovrek biriyem?)
Aman Allah bilirdim bilirdim bu qeder savablarima gore bu qeder oynadiqim hislere gore xeyanetlerime gore meni mukafatlandiracaqsan mene bele oglan qismet edeceysen
BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!! |
<< 1 ... 2306 2307 [2308] 2309 2310 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2297 / 3232

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!