Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (05.12.2015/04:03)
KoNCeNo, Bunun bizim soh ete hech dexli yoxdu canim her wey oz qaydasinda gedecey))))neter elseblewirem eee
yoxe kifayet qeder xerce dusdun yada mene aldiqin etri sat pulu ode))))))) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (05.12.2015/04:08)Dehsetsene dunya vecive dor ele en yaxsisin sen esirsen sen Aliyle nece dostsan o bir basqa adamdi sende basqa ortaq cehetiviz nedi ne sizi birlesdirir?)))
KoNCeNo, Lap o qeder duwdum?)))) nerimanovdayam kewleye kimi qachmiwam eee sen ol taksiye mimmiwem deyiremki bura haradi deyirki kewle bazari)))) xaxa piyan adam ozumde o qeder qachmiwam it kimi leh
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (05.12.2015/04:18)Mende eleyem desem yalan olmaz))amma ara yerde hecneden 200 manat getdi onu basqa serfeli bir seye serf ede bilerdin
Ortaq cehetimiz oduki biz qonwuyuq Allah terefinden mene gonderilmiw bexwiwdi cerredib oldurecek meni))))men poxuist adamam ee sen ol)))bax indi buna gore kefim yoxdu.. 2 gunden sora bu yadima duwende
SiSeRoN (05.12.2015/04:23)
Bir defe park bulvarda mc donaldsa getdim nese Babayeff niki var onunla o qizla oturmuwdi menimkide yoldadydi gelirdi..bu dediki nede al oturaq bawimiz qatiwsin geldim qizin yaaninaki zakaz verim kok
yaxsi deyib)))<< 1 ... 2314 2315 [2316] 2317 2318 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2300 / 5184

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!