Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Heci_candiYAVER (06.12.2015/15:28)Hansi daha effektli oldu sen onu de cehennem dilenib alaram bahada olsa bezmisem uje bas yumaqdan)))
Mende de ele idi. Hem de tökülürdü.Hekime gettim Gerban S şampunu var onu meslehet bildi amma 90manatdı özü de 130mlSonra başqasına gettim Bı dedi 72%sabunnan yu sonra Terkininde balzam olan çiçirtkan
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
KoNCeNo (06.12.2015/17:29)Cicirtkan balzamlı ama çalış üzüve vurma Bığların uzanacaq
Hansi daha effektli oldu sen onu de cehennem dilenib alaram bahada olsa bezmisem uje bas yumaqdan)))
Rehmettiy Sevincin beden lasyonları Duşavoy jellerinden de al :) ol çiçi
Heci_candiYAVER (06.12.2015/18:06)
Cicirtkan balzamlı ama çalış üzüve vurma Bığların uzanacaqRehmettiy Sevincin beden lasyonları Duşavoy jellerinden de al :) ol çiçi

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
<< 1 ... 2343 2344 [2345] 2346 2347 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2296 / 2203

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!