Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
watsapp"dan bir nömreden mesaJ gelib:
" familyan "Esedov"du seni çoxdandi axdarirdiq basina oyun açacayiq senin
nömreye zeng eLedim sesinnen çixartammadim kimdi basqa nömre verdi mene
didi seher bankin qabaqina gel filan nömreli mawinda Mezahir adli oqlan Pradu"yla seni götüreceyler
Dalboyufaaa))) seher kimdise mezeLenen tapib aqzina verim görsün texmini bilem kimdi
Cnblue (08.12.2015/01:12)Yorğanımı bölüşe bilerem
Heci_candiYAVER, Sabahin xeyr
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
MiLYoNDa1oQLaN (08.12.2015/01:15)Eseblesme tap adami basa sal evvel medeni sekilde de basa dusmese basa dusduyu dilde danis)))
Didim Mezahirinde aqzina soxum seninde etaqa götderi qaçib bularin
KoNCeNo (08.12.2015/01:18)iki saatdi watsapp da qizil vaxtimi itirdim gah nala vurur gah mixa nahaq yere 15qepiyim getdi
Eseblesme tap adami basa sal evvel medeni sekilde de basa dusmese basa dusduyu dilde danis)))
MiLYoNDa1oQLaN (08.12.2015/01:20)Kankret sozuvu dede basa dusmese get tap qewey dersin ver
iki saatdi watsapp da qizil vaxtimi itirdim gah nala vurur gah mixa nahaq yere 15qepiyim getdi
<< 1 ... 2374 2375 [2376] 2377 2378 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2300 / 3811

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!