💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

**DeLi__BaL** (07.11.2017/13:37)Salam . Sizde papugaylar Niya oldû?? Bizda da var. sanki halsiz olublar. Yemak su ,melda aldum hetda amma nese olub bunlara.
biraz dincelim...
bir gunun içinde öldu 2Si birden..heç halsizda deyildiler niye ele oldular bilmedim..
**DeLi__BaL** (07.11.2017/13:50)Sorushdum o gun bizde burda var satanlar deyir dekor qusudu onlar . Yani 7,8 aya 1ile hec cekmir ôlur . Amma ele pis olmusam ,cox isteyiram ôlmesinlar. Seslerida cixmir uje.
NoreN, Aleyke Salam..heç bilmiremki Norenbir gunun içinde öldu 2Si birden..heç halsizda deyildiler niye ele oldular bilmedim..
NoreN (07.11.2017/13:55)heçne olmaz inşhAllah..ölmesinler mende öyreşmişdim seslerine..he bir ile az qalmişdi uje ölduler:(
Sorushdum o gun bizde burda var satanlar deyir dekor qusudu onlar . Yani 7,8 aya 1ile hec cekmir ôlur . Amma ele pis olmusam ,cox isteyiram ôlmesinlar. Seslerida cixmir uje.

**DeLi__BaL** (07.11.2017/14:09)6 aydu bizde ...
heçne olmaz inşhAllah..ölmesinler mende öyreşmişdim seslerine..he bir ile az qalmişdi uje ölduler:(
Bu isa seneNoreN (07.11.2017/14:57)can çox sağol gözel gözlum
6 aydu bizde ... can cox saq ol yaxsu olar inshallah .. qoymusam istinin yanuna . Yazigdilar..Bu isa sene