💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Leyla@Quliyeva (20.02.2018/05:18)Amin.
Azan oxundu.pencereni acib qulaq asdim.nece de rahatladir insani subh azani.sakitçilik serin mehli hava ve azan sesi.ALLAH gozel niyyetle temiz urekle qilinan butun namazlari qebul etsin.AMİN
Leyla@Quliyeva (20.02.2018/05:18)Amin
Azan oxundu.pencereni acib qulaq asdim.nece de rahatladir insani subh azani.sakitçilik serin mehli hava ve azan sesi.ALLAH gozel niyyetle temiz urekle qilinan butun namazlari qebul etsin.AMİN
Leyla@Quliyeva (20.02.2018/05:18)Amin...❤
kimlerinse dediyi soz mene catib insanin kend ve ya weherden olmagi onun nece insan olmagindan asli deyil kend ve ya rayondan olanda ne olur kend adami insan deyil medeniyyeti yoxdur ya qabiliyyeti?en azindan menim burda hec kimle iwim yoxdur*SIRIUS* (20.02.2018/12:49)Qurban sene caliw burda bele temalara bawini agridma.kimlerinse dediyi soz mene catib insanin kend ve ya weherden olmagi onun nece insan olmagindan asli deyil kend ve ya rayondan olanda ne olur kend adami insan deyil medeniyyeti yoxdur ya qabiliy
.*SIRIUS* (20.02.2018/12:49)Sene yene yuxu gorub gormusen yoxsa yuxudan kal durmusan?kimlerinse dediyi soz mene catib insanin kend ve ya weherden olmagi onun nece insan olmagindan asli deyil kend ve ya rayondan olanda ne olur kend adami insan deyil medeniyyeti yoxdur ya qabiliy