Saytın Ən varlısı ol : De_Piero - 11 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (19.08.2015/02:43)Demeli Gunlerin Bir Gunu Bir Kiwi Kasibciliq Heyatindan Bezir Cixir Yola Ki,Gedirem ALLAHA wikayet etmeye Bu Acliqdan Bwzdim.gedir Gedir Gedir Yolda bir canavar Cixir Qarwisina Deyir A Kiwi Hara Bele?
Yaz oxuyum
Deyir ALLAHA wikayete Gedirem.canavar Deyir Onda Menimde Wikayetimi catdir Istirem Yerimden Qalxmiyim Wikarim Ozu Gelsin Ayaqima.
Kiwi Deyir Yaxwi.
KoNCeNo (19.08.2015/02:43)Gedir Gedir Gedir Bir Bagban Cixir Qarwisina Deyir A Kiwi Hara Bele?
Yaz oxuyum
Deyir ALLAHA wikayete gedirem Deyir Menimde Wikayetimi Catdir Yoruldum Bele Heyatdan Kasibciliqdan Deyir Yaxwi
KoNCeNo (19.08.2015/02:43)Birazda Gedir Gedir Gedir Gorur Kentci Okuznen Yer Wumluyur Deyir A Kiwi Hara Bele?
Yaz oxuyum
Deyir Wikayete Gedirem ALLAHA Deyir menimde Wikayetimi Catdir Nolar Zulum Cekirem Oldumde Day Men Gunun Altinda Yer Wumlamaqdan Kiwi Yaxwi
KoNCeNo (19.08.2015/02:43)Neyse Gedir Bir Mudruk Kiwiye Catir.
Yaz oxuyum
Kiwi Deyir Hara Bele ?
Bu Ehvalati Daniwir Kiwi Deyir Sen Qal Men Gedib Wikayetivi Catdirib Gelib Sene Xeber Verecem
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
KoNCeNo (19.08.2015/02:43)He Konci.
Yaz oxuyum
Kiwi Gedir Gelir
Deyir Qayidanda
O Kentciye Deki Torpaq Sahesinin Sag Terefinde Kvadratda Filan Filan Yerde 10 addim Saga 10 Addim Sola qazsin 4 metr Qizil Tapacaq .
Bagbana De Bagin Evvelinde Giriwinde Soyud Agacinin Dibin Qazsin 3 metr Qizil Var Oda Varlanacaq.
Canavarada Deki,
Axmaq Bir beyin Yesin Wikari Onun Ayaqina Gelecey Onnan Sora Hemewe .deyir Seninde Wansin Verilib uje..
Neys Bu Wikayete Geden.qayidir Geri
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (19.08.2015/02:54)Her seyi basa susdum bunun mene ne aidiyyati vardi o catmadi mene
He Konci.Kiwi Gedir Gelir Deyir QayidandaO Kentciye Deki Torpaq Sahesinin Sag Terefinde Kvadratda Filan Filan Yerde 10 addim Saga 10 Addim Sola qazsin 4 metr Qizil Tapacaq .Bagbana De Bagin Evvelinde
KoNCeNo (19.08.2015/02:51)Qayidir Kentciye Bunu Deyir Qazillar Torpaqi Neqeder qizil Tapillar Kentxi Sevinir Dua Eliyir Deyir Gel Qizili boley Sennen yarsi Menim Neslime Kokumede Besdi.
_K_O_T_İ_K_, Sonra ne olur?
Kiwi Qayidir ki,Yoxee Neynirem qizilivi Menim Qismetim Verilib Uje.Goturmur Yoluna Davam edir.
KoNCeNo (19.08.2015/02:51)Bagbana Catir Qazillar Agacin Dibin.qizil Cixir Bagban Deyir Gel yarsi Senin Deyir Yox Ala Ne daniwirsan Sen.Menim Qismetim Verilib lazim deyil Mene Senin Malin Zadin.
KoNCeNo (19.08.2015/02:51)Canavara Catir Ve deyir Ki,Axmaq Bir Canlinin Beynin Ye Wikarin Ozu Ayaqiyla Sene Gelecey.
Canavar Deyir Ala Saxlaye Bir De Gorum O biri Wikayetler noldu Bes Kiwi Bawdiyir Daniwmaqa Bawina Gelenleri
<< 1 ... 1428 1429 [1430] 1431 1432 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2215 / 4714

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!