Saytın Ən varlısı ol : De_Piero - 11 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (20.08.2015/23:37)senin deyer verdiyun qiza en pis, en aci , en kobud sozun ne ola biler. Maksimum
Nolub Bes?
(=AriKaRiNNaKaTa=) (20.08.2015/23:37)Cox sağol calisacam:))
can sen onsuzda coolsanda :) nikinlede yazinlada forum moderi olaraq istifadecilere qoydugun hormetlede ^_^sukani bele saxla )
hhhh |
**FoRbiddeN_AnGeL** (20.08.2015/23:43)inaniram ki hemisede bele qalacaqsan :)
Cox sağol calisacam:))
Inci-cicek (20.08.2015/23:40)Baxir Onun Sehvine.
senin deyer verdiyun qiza en pis, en aci , en kobud sozun ne ola biler. Maksimum
Deyer Verdiyim qiz Mene Qulaq Asmasa Hormet Etmese Uzaqlawaram sadece.
Inci-cicek (20.08.2015/23:40)Amma Duzun Bilmek Istirsense Fikrimi
senin deyer verdiyun qiza en pis, en aci , en kobud sozun ne ola biler. Maksimum
Azerbaycanda Oglanlara Inanmiram Men Wexsen )))))
Ne Sevmey Ne Zad )))
qizdarda Saxdadi Ele.
Yeni Zabey.
_K_O_T_İ_K_ (20.08.2015/23:44)eww bi kelmeye gore uzaqlawsaq onda gerey gunde biriynen oturaq duraq. Sozden cixmaqdan gedmir soobet. Indi birden sene nese bi kelme xetrive deyen soz dise. Amma o sozden zehlon geddiyin de bile,...
Baxir Onun Sehvineeyer Verdiyim qiz Mene Qulaq Asmasa Hormet Etmese Uzaqlawaram sadece.
_K_O_T_İ_K_ (20.08.2015/23:46)hami eyni dooooor
Amma Duzun Bilmek Istirsense FikrimiAzerbaycanda Oglanlara Inanmiram Men Wexsen )))))Ne Sevmey Ne Zad )))qizdarda Saxdadi Ele.Yeni Zabey.
Inci-cicek (20.08.2015/23:46)Bax Meni Bir Qiznan Taniw etmiwdiler Qizin 23 yawi Var Kasib Ailedendi Cox amma Cox Yaxwi Qiz Idi.Sevdiyi Zadida Olmuyub Hecvaxt.
eww bi kelmeye gore uzaqlawsaq onda gerey gunde biriynen oturaq duraq. Sozden cixmaqdan gedmir soobet. Indi birden sene nese bi kelme xetrive deyen soz dise. Amma o sozden zehlon geddiyin de bile,...
Daniwdiq Daniwdiqmen buna 1 ay Bawa sala Bimedim Ki,Menen Semimi Ol,Yeni Rahat Ol Rahat Daniw,Her Iki deqiqeden Bir Nese Olan Kimi deyirdi Niye sayta Gedirsen Nem Niye O Niye Bu Yazma Mene Nem Nem 2,3 defe Yazmadim Ozu Bariwfi 100 defe Demiwdim Ki mene Ele deme Xowum Gelmir.
Axirda Yene Dedi 1 ay Bawa sala Bilmedim axirda Ele Deyende Yazmadim Uje.uje 2,3 hefte olar.
Tehqir zad Etmedim Nede Alcaltmadim.
Sohbet Kankret Olaraq Menden Gedirse Menim Xarakterim Tam Ferqlidi .Sizin Bildiyiniz Xarakterler Yoxdu Mende.
Inci-cicek (20.08.2015/23:46)Xowuma Gelen Qizi Tesir Altina Salib Idare Etmeye Caliwmiram.Eksine Azadliq Verib Qiraqdan Muwahide Edirem.
eww bi kelmeye gore uzaqlawsaq onda gerey gunde biriynen oturaq duraq. Sozden cixmaqdan gedmir soobet. Indi birden sene nese bi kelme xetrive deyen soz dise. Amma o sozden zehlon geddiyin de bile,...
Kecmiyeni Sessiz Uzaqlawdiriram.kecen Olduqda Severem Yeniki sizin kimi 1ayliq 5 ayliq Deyil Ebedi.
Ama Kecen Yoxdu Heleki.
<< 1 ... 1442 1443 [1444] 1445 1446 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2216 / 4242

hhhh
eyer Verdiyim qiz Mene Qulaq Asmasa Hormet Etmese Uzaqlawaram sadece.