Saytın Ən varlısı ol : De_Piero - 11 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (25.08.2015/23:13)Bizdese eksine evde qonaqdan yer yox idi islemekden oldum qonaq cehenneme usaqlar basimi apardi otaqima iti buraxsam girmez o qeder berbad yani vehsi)))))
qonag gedmiwduy ac gelduy duwdum yimeyin canina yoruldum elden duwdum (
[/b]KoNCeNo (25.08.2015/23:15)bayyyy meem otagim senkinnen betedi vewderimi yigmagcun butun payiz qiw kolleksiyasin okmuwem ortaliga nedi nedi bew gunnuy istirahete getcik )(
Bizdese eksine evde qonaqdan yer yox idi islemekden oldum qonaq cehenneme usaqlar basimi apardi otaqima iti buraxsam girmez o qeder berbad yani vehsi)))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (25.08.2015/23:23)Xos istirahet hara getsiz mende gelirem ardinizca))))))
bayyyy meem otagim senkinnen betedi vewderimi yigmagcun butun payiz qiw kolleksiyasin okmuwem ortaliga nedi nedi bew gunnuy istirahete getcik )(
KoNCeNo (25.08.2015/23:27)hele bilmiruy
Xos istirahet hara getsiz mende gelirem ardinizca))))))
lenkeran astara zonasi baxaq da. Ya ev ya relax. Men iistemirem getmey. Wir wir bawdihib hec hevesim yoxdu nese depresyondayim ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (25.08.2015/23:30)Relaxin qiymetin bilsen?hem lerikdedi o oranida meslehet gormurem ora gedince gedin bodruma zada)))Biz getmisdik bir qepikle qayitdiq dehset bahaliqdi belkede deyerdim rayonlar arasinda en bahalisi lerikdi))))
hele bilmiruylenkeran astara zonasi baxaq da. Ya ev ya relax. Men iistemirem getmey. Wir wir bawdihib hec hevesim yoxdu nese depresyondayim
KoNCeNo (25.08.2015/23:34))) cehenneme olsun men vermirem ki )) vallah dunnennen Allaha yalvarram ki bir iw cixsin gedmiyey amma salamatliq olsun pis wey olmasun kiw kiw )) diceyler agzu acdun )))) bilmirem niye tirim tutub )
Relaxin qiymetin bilsen?hem lerikdedi o oranida meslehet gormurem ora gedince gedin bodruma zada)))Biz getmisdik bir qepikle qayitdiq dehset bahaliqdi belkede deyerdim rayonlar arasinda en bahalisi le
<< 1 ... 1478 1479 [1480] 1481 1482 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2222 / 3797

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!