Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (02.09.2015/19:54)Qara isteyirem bununla 3-cu defe olacaq ki,salona sac renglemek adiyla gedirem kresloya
ne ireh ? )
eylesende fikrimi deyisirem

KoNCeNo (02.09.2015/19:55)az eleme delisen? Men de elemiwem pewman oldum zor geldi ozune saclarim. Sari sacda qara kraska qalmir tez tokulur ala bula kal badimcan renginde olur
Qara isteyirem bununla 3-cu defe olacaq ki,salona sac renglemek adiyla gedirem kresloyaeylesende fikrimi deyisirem
Qoca arvad bawi kimi ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (02.09.2015/19:58)Istirem axi olurem qara saclarcin bir terefdende fikirlesirem qara sacdan cixmaq sonra cetin olur
az eleme delisen? Men de elemiwem pewman oldum zor geldi ozune saclarim. Sari sacda qara kraska qalmir tez tokulur ala bula kal badimcan renginde olurQoca arvad bawi kimi
KoNCeNo (02.09.2015/20:02)he cixmaqdan gedir soobet ) eleme ozde ag adam sariwin tipli qaraldanda bi qeribe gorunur. )
Istirem axi olurem qara saclarcin bir terefdende fikirlesirem qara sacdan cixmaq sonra cetin olur
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Inci-cicek (02.09.2015/20:03)Mamam deyir ki,men senden qorxuram ere gedende de qorxuram ki,toy gunu durub stoldan qacasan ki,men evlenmirem
he cixmaqdan gedir soobet ) eleme ozde ag adam sariwin tipli qaraldanda bi qeribe gorunur. )

Nem herdemxeyalamda
KoNCeNo (02.09.2015/20:08)mene de ele diller, ipuun ustune odun yigilasi door x
Mamam deyir ki,men senden qorxuram ere gedende de qorxuram ki,toy gunu durub stoldan qacasan ki,men evlenmiremNem herdemxeyalamda
Inci-cicek (02.09.2015/20:09)Mende eleyem indi beynime ideya gelir deyirem he edecem sabah uje basqa xeyala dusurem))))))
mene de ele diller, ipuun ustune odun yigilasi door x
nese exitleyim dukana gedim helelik
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
<< 1 ... 1548 1549 [1550] 1551 1552 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2224 / 4088

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!