Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (03.09.2015/03:45)
Tupoy süpürgeli menem
ayda birde baxdim hec oxsamirsaneeeKoNCeNo (03.09.2015/03:50)Onda birinci kurs idim de:))ayda birde baxdim hec oxsamirsaneee
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (03.09.2015/03:57)Ikinci defede biraz tapdim.oxsarliq basivi salmisan asaqi taninmirsan meselen sen demeseydin baxsaydim tanimazdim))))
Onda birinci kurs idim de:))
KoNCeNo (03.09.2015/04:00)O vidyo vaxtıynan Şexsi sehifemde idi Altına üreyparelerim "öldüm gülmekden Qarnım sancılandı Babasilim çıxdı İki aylıq hamileyem" zad kimi kommentler yazmışdı :)) Dan Balanın Justify Sex mahnısının çıxan vaxtları Onun dublajın attım Bir qız tuttum :)) Toyda çekmişdim videonu. Sora o qız profili sildirdi :) men bir tek bu videonu kurtArdım
Ikinci defede biraz tapdim.oxsarliq basivi salmisan asaqi taninmirsan meselen sen demeseydin baxsaydim tanimazdim))))
Rehmettiyin_Nevesi (03.09.2015/04:05)Hani menim vinem
O vidyo vaxtıynan Şexsi sehifemde idi Altına üreyparelerim "öldüm gülmekden Qarnım sancılandı Babasilim çıxdı İki aylıq hamileyem" zad kimi kommentler yazmışdı :)) Dan Balanın Justify Sex mahnısının ç
bes yillarim gitdi mahnisina cekeceydin?
KoNCeNo (03.09.2015/04:07)Bu gün başım qarışıq olub Bilirsen neye???
Hani menim vinembes yillarim gitdi mahnisina cekeceydin?
Rehmettiyin_Nevesi (03.09.2015/04:09)Qiz tuturdun?halalliq alirdin?))))))))))))))))
Bu gün başım qarışıq olub Bilirsen neye???
KoNCeNo (03.09.2015/04:11)Az o tezden idi Zaftrakımı qıznan açıram :)) göZle mms atım Ama söz ver ki baxıb silessen ( özümü qız kimi hiss eledim Bir azdan apteke always almağa düşsem şaşırmayın)
Qiz tuturdun?halalliq alirdin?))))))))))))))))
Rehmettiyin_Nevesi (03.09.2015/04:13)Ayda oldum gulmekden
Az o tezden idi Zaftrakımı qıznan açıram :)) göZle mms atım Ama söz ver ki baxıb silessen ( özümü qız kimi hiss eledim Bir azdan apteke always almağa düşsem şaşırmayın)
soz verirem silecem at gorum.nedi ))<< 1 ... 1552 1553 [1554] 1555 1556 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2225 / 2325

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!