Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
SiSeRoN (07.09.2015/23:40)Aee mawni gotu bawdi polrovka elemibler, + seherden axwama kimi klpa zad baxib, mahni zad oxdiblar akumlator sihtirif, qalmiwdim elinde, ona eseblewmiwem, seer gem ureymi bowaldim kaznitdiim rahatliyim, sen neyi dersen?)))
Sen taniw eledunde)) dedunki got baladi))) mende ele tanidim)))sene somneniya saxlayasi doremki ogru kimi oglansan))
Eksperd (07.09.2015/23:43)Men deye bileremki ona bir qepikde duwmur))) hew zad verme get ozuve akkumlyator al (daha dogrusu mawina) bir defe bizde vermiwdik kraskaya ele bil xaladelnik kraskalamiwdi..250 manat vermeli idim dedimki olanda verecem.oktyabrda bir il olacaq helede verecem)) amma ozu bawa duwub bir defede olsun yigmayib
Aee mawni gotu bawdi polrovka elemibler, + seherden axwama kimi klpa zad baxib, mahni zad oxdiblar akumlator sihtirif, qalmiwdim elinde, ona eseblewmiwem, seer gem ureymi bowaldim kaznitdiim rahatliyi
SiSeRoN (07.09.2015/23:50)Kraskani yaxwi vurube, kraskaya soz yo, palrofkani ozi olmadi, uceniki eledi, oda sikiin uciyla iwdiib, axwamtarafi getdim goturdum, qaranliq fason idi, yaxwi goremedim, moykaya verdim, cixanan sonra iwiqda baxram, yaxwi iwlemyib,
Men deye bileremki ona bir qepikde duwmur))) hew zad verme get ozuve akkumlyator al (daha dogrusu mawina) bir defe bizde vermiwdik kraskaya ele bil xaladelnik kraskalamiwdi..250 manat vermeli idim ded
Akumlator ew duzaldi biraz surdum xodli saxladim dinama doldirdi
Bele yerde dirlere s2m beyin baysin
Cinsunden calaq alim)))
SiSeRoN (08.09.2015/00:01)Oqrawdi meem vecni iwim gotbaw getrirde, axwam cixarmiwam, basib xodiyib zad, moykaya gelmiwem, bir azera quruluyurlar, disklerne kimi hava vurub suyu qovub qurluyurlar, 20,25 deqe gozledim, icardan colden gordim takarlara girwiblar, mudride diir qaqaw qutarir uje, kaprizni klentdi, ovwim axir bezdim cixdim bawqa bow moyka tapdim, direm tezbazar yun acinan olrem, paho bularinda wapon vuranlari gotti bawdi iwlamadi, 20 deq onla sikwib axir elle macalkayla wampunladlar ovwimda qaqa 1 mawni saat yarma gucle yuduzdurdim sorada baxram polrofka pis gunda, ac adam + da bu bu gunda, beynim skildida karocce
Eksperd, Get denenkiCinsunden calaq alim)))
Eksperd (08.09.2015/00:06)Yazigim geldi qardaw cani..senin iwunde daw arasindan chixir..o qeder ele olub mende..sdn azeraya hax ee qardawim diskine hava vurub suyu chixardirki qurulasin)) qaqawin BMW m paketi olsa deyer maykavizi chixarib qurulayun..bir defe bawima gelib..demeli marketim olan vaxti bir day day geldiki konfet chek nese buna 30 cure konfet chekdim heresinden 300-400 qram.nese axirda hesablayanda dedimki 74 manat dediki tezeden hesabla..nese bunun yaninda hesabladim 76 manat eledi..dediki meni niye aldadirsan..dedimki aldatsam chox deyerdim.men ise az dedim.gordumki gotune bawina yaxir..dedimki voobwe satmiram terk ele dukani)))) iti qocan kimi qovdum gelib obyektin yiyesine demiwdi..yiyeside demiwdiki dukanda o varsa demeli mudur odu)))
Oqrawdi meem vecni iwim gotbaw getrirde, axwam cixarmiwam, basib xodiyib zad, moykaya gelmiwem, bir azera quruluyurlar, disklerne kimi hava vurub suyu qovub qurluyurlar, 20,25 deqe gozledim, icardan c
Eksperd (08.09.2015/00:17)he qardash cani bir sebirli onlardi birdeki bu bakcell azercell nar bmobilede isheleyen operatorlar gun erzinde ne qeder dalbayob yigir onlara gel indi hamisina bir bir cavab verde xosh danish ve adboy verme
Moywikdede sebr vare etaqa, men olsam sikerdim onun diskinde tekerinde diyerdim sur sihtir burdan
<< 1 ... 1595 1596 [1597] 1598 1599 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2235 / 3882