Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (09.09.2015/01:37)Vişnəli pomadamı vurum gəlim
Acmisamee ne yeyim?)))
Setka corablarımı və qırmızı tül naçnoyumu?? ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
*__SeVgI_MeLeYi__* (09.09.2015/01:38)Niye?
Gece yeme
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:40)Yox balam ciyelekli pomadavi vur setka corablarindan day iy gelir deyis her defe onu geyib gelirsen hevesim olur uje he birde qirmizi yoo qiji qarani geyin agsan axi adami celb edir
Vişnəli pomadamı vurum gəlimSetka corablarımı və qırmızı tül naçnoyumu??

ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU |
KoNCeNo (09.09.2015/01:41)Köklər sen mende gələcək yeyə yeyə bu günə duwdu indi diyetdeyem((
Niye?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
*__SeVgI_MeLeYi__* (09.09.2015/01:43)Yoo mende ele prablem yoxdu 10 gune kokeleremde 10 gunede ariqlaya bilirem )))
Köklər sen mende gələcək yeyə yeyə bu günə duwdu indi diyetdeyem((
KoNCeNo (09.09.2015/01:44)Yasin azdi her halda əvvəl məndə eleydim indi 3 aya 5 kq vermshem
Yoo mende ele prablem yoxdu 10 gune kokeleremde 10 gunede ariqlaya bilirem )))
KoNCeNo (09.09.2015/01:43)Balam qaranı o gün vəhşi kimi parladın İlk gecəmizin paltarı idi Yadigar idi deyə apardım ki dərzi Sakit kişi düzəltsin. O da dedi qızım geyin əynində primerka eləyim Mən də geyindim. Bir də gördüm əlinə sabın alıb gəlir. Elə qorxdum ki. Sən demə işarət qoyurmuş paltara
Yox balam ciyelekli pomadavi vur setka corablarindan day iy gelir deyis her defe onu geyib gelirsen hevesim olur uje he birde qirmizi yoo qiji qarani geyin agsan axi adami celb edir![]()
*__SeVgI_MeLeYi__* (09.09.2015/01:45)He azdi malisam hele)))
Yasin azdi her halda əvvəl məndə eleydim indi 3 aya 5 kq vermshem
hem mene totus motusduq yarasir)))
KoNCeNo (09.09.2015/01:51)Menede ele deyiller ama isdemirem kök olum
He azdi malisam hele)))hem mene totus motusduq yarasir)))
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:49)
Balam qaranı o gün vəhşi kimi parladın İlk gecəmizin paltarı idi Yadigar idi deyə apardım ki dərzi Sakit kişi düzəltsin. O da dedi qızım geyin əynində primerka eləyim Mən də geyindim. Bir də gördüm ə

sende de liboy vaxt karin konlundeki.olurda<< 1 ... 1604 1605 [1606] 1607 1608 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2234 / 2783

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!