Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (09.09.2015/01:52)Nə bilim ee Sabun+dayday+ çılpaq qız deyende senin kölnünə Stol təmir eləmək gəlir???sende de liboy vaxt karin konlundeki.olurda
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/01:55)Deniz ozune gel bu qeder cosma dalgalan yungulvari
Nə bilim ee Sabun+dayday+ çılpaq qız deyende senin kölnünə Stol təmir eləmək gəlir???
))))))KoNCeNo (09.09.2015/02:00)Mənə ayrılığı pıçıldadın sən
Deniz ozune gel bu qeder cosma dalgalan yungulvari))))))
Ölüm fərmanımı imzaladın bilmədən
Neçə ildi yəmək yeməyirsən sən?
Get gedə cuppullaşır mədən
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/02:10)Oldum sene gore sumuk bir deri
Mənə ayrılığı pıçıldadın sənÖlüm fərmanımı imzaladın bilmədənNeçə ildi yəmək yeməyirsən sən?Get gedə cuppullaşır mədən
Yaratdin sen mende sklet eseri
Getme uzaq yaxin gel beri
Tokulmezki xencelivin zeri

KoNCeNo (09.09.2015/02:24)Xencer mebe babamdan qalıb
Oldum sene gore sumuk bir deriYaratdin sen mende sklet eseriGetme uzaq yaxin gel beriTokulmezki xencelivin zeri
Xencer özü düşüb bir zəri qalıb
Nə satanmıram nə atanmıram
Paz olub bu xəncər əlimdə qalıb
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/02:28)Saxlaginen samani
Xencer mebe babamdan qalıbXencer özü düşüb bir zəri qalıbNə satanmıram nə atanmıramPaz olub bu xəncər əlimdə qalıb
Vardir onun zamani
Vaxti geler xencerivin
Kecer geder bu nervin

KoNCeNo (09.09.2015/02:36)Əlini mənə bəsdərəci
Saxlaginen samaniVardir onun zamaniVaxti geler xencerivinKecer geder bu nervin
Ürəkdi candı bu həci
Qoy soyunum yataq gülüm
Bizi sevmeyenlere od salaq gülüm
Xuxx pişşş
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/02:40)Yox yox yox
Əlini mənə bəsdərəciÜrəkdi candı bu həciQoy soyunum yataq gülümBizi sevmeyenlere od salaq gülümXuxx pişşş
Kusmusem senden
Hemde cox cox cox
Ureyivede deysin ox ox

KoNCeNo (09.09.2015/02:47)Az birin öp gedim köpüm Sabah dersdeyem
Yox yox yoxKusmusem sendenHemde cox cox coxUreyivede deysin ox ox
Rehmettiyin_Nevesi (09.09.2015/02:56)Sende alim oldun getdinde yaxsi gozunu yum onda
Az birin öp gedim köpüm Sabah dersdeyem
<< 1 ... 1605 1606 [1607] 1608 1609 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2234 / 2783

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!