canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

_____indi bu dəqiqə_____
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (17.09.2015 / 01:02)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Rehmettiyin_Nevesi (17.09.2015/01:56)
Az ujaz idi Baxdım indi melum meseleden ötrü tualete getmeliyem Nese gözüme durub ee getmek. Qoxmuyaaam eee pyosta nenemi istiyyem
Qorxma fanarin yoxdu balam?heyetdedi imaret?)))))))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (17.09.2015 / 01:02)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Rehmettiyin_Nevesi (17.09.2015/01:56)
Az ujaz idi Baxdım indi melum meseleden ötrü tualete getmeliyem Nese gözüme durub ee getmek. Qoxmuyaaam eee pyosta nenemi istiyyem
Elave paltarda gotur gedende yadina saliram ki,bide qayitmayasan
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (17.09.2015 / 01:08)
KoNCeNo (17.09.2015/02:02)
Elave paltarda gotur gedende yadina saliram ki,bide qayitmayasan
Yadıma bişey düşdü :)) men 3cü sinife qeder yerime çişş elemişem Her defe altımı ısladıb oyadanda ütüynen quruluyurdum Sora yeri sarı qalırdı mamam tuturdu sohbeti . Uje bir defe yene oldu ütünü taxdım gördüm işlemir gettim metbexden su getirdim tökdüm guya su dağıtmışam . Elbette mama inanmadı ve eşşeyi gönderdi menim boşalttığım sıyun dalınca ve qayıdana kimi çırpdı meni Eşşek de suyu tapmadı ama geriye qayıtmağı eşşekliyine salıb unuttu deye babat şille tepik yedim. Onnan sora çişim gelende ayılırdım ama qorxurdum germeye tualete Ele bilirdim çölde ecayib şeyler var Zadımı pencereden çıxardıb eliyirdim :)) indi ona göre evdeki butun otaqların penceresinin önünde güller açır menimkinde ise sarı qamış bitir
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (17.09.2015 / 01:12)
Rehmettiyin_Nevesi (17.09.2015/02:08)
Yadıma bişey düşdü :)) men 3cü sinife qeder yerime çişş elemişem Her defe altımı ısladıb oyadanda ütüynen quruluyurdum Sora yeri sarı qalırdı mamam tuturdu sohbeti . Uje bir defe yene oldu ütünü taxdı
Axaxaxaxaaxxa bir dene letife varee ona benzedi esitmisen dibcek gulu sohbeti
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (17.09.2015 / 01:14)
KoNCeNo (17.09.2015/02:12)
Axaxaxaxaaxxa bir dene letife varee ona benzedi esitmisen dibcek gulu sohbeti
Yox yaz görüm çox heycanlı bir leye oxşayır
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (17.09.2015 / 01:19)
Rehmettiyin_Nevesi (17.09.2015/02:14)
Yox yaz görüm çox heycanlı bir leye oxşayır
Texmini yadimdadi mamed dostugilde qalir dostununda otaqi ic ice olurda axsam yatanda dostu mamede deyir ki,ayaqyolun varsa indi getde gece day bizim ustumuzden kecib getmeyeceksen ki,oda deyir yox nese gece gelir senin kimi bunun kakasi gelir))))bilmir nagarsin gulun dibine edir nese seher acilir mamaed gedir dostu bir muddetden sonra zeng edir mamaede deyirki sen cani duzunu de neynemisen 5 ayda 5 ev deyismisik yenede bu iy getmir
Eksperd  Eksperd [Off] (17.09.2015 / 01:23)
KoNCeNo (17.09.2015/02:19)
Texmini yadimdadi mamed dostugilde qalir dostununda otaqi ic ice olurda axsam yatanda dostu mamede deyir ki,ayaqyolun varsa indi getde gece day bizim ustumuzden kecib getmeyeceksen ki,oda deyir yox ne
bir qaqw olur, bunun aqzinnan p..x iyi galirda)))

Bu ovwim catda qiz tutur goruwe gedende aqzina saqqiz zad, minir taksiye, sohbet zad taksi woferiyle, duwende deyir dayi bir ho elyim gor aqzimnan gul iyi gelir)
Ho elyir
Dayi; bala gul iyi gelre gelmeyne, prosta elebil gulin dibne siciflar)))
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (17.09.2015 / 01:29)
Eksperd (17.09.2015/02:23)
bir qaqw olur, bunun aqzinnan p..x iyi galirda)))Bu ovwim catda qiz tutur goruwe gedende aqzina saqqiz zad, minir taksiye, sohbet zad taksi woferiyle, duwende deyir dayi bir ho elyim gor aqzimnan gul
Bunu esidmisem

O qeder letife bilirem amma buraliq dor 18+
KiSss_Kisss_Myau  KiSss_Kisss_Myau [Off] (17.09.2015 / 02:05)
Telefon sonecey....
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (17.09.2015 / 02:12)
Gulurem
Наверх  Cemi mesajlar: 96459

<< 1 ... 1666 1667 [1668] 1669 1670 ... 9646 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1305)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 2241 / 3917