💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 33 manat
_KiTES_ (14Cox saxlama uzunde,yoxsa uz ezelelerin dardilacaq hereket ede bilmeyeceksen2015/16:03)
Twk edirem:) bawqalarina baxib mende hevese gelmiwemki mende edim gorum ne olur axiri))
Bu_Tarz_Benim (14He vallah donub qalmiwdim bayaqdan..yudum uje.. tele zeng geldi acib ancaq ecaib sesler cixardiram axirda msj yazdimki daniwa bilmirem.. yaman dartir uzu.. 15deq yazilib ustunde men 25 deq saxlayiram..2015/16:05)
Cox saxlama uzunde,yoxsa uz ezelelerin dardilacaq hereket ede bilmeyeceksen
_KiTES_ (14Meslehet gorulmur2015/16:15)
He vallah donub qalmiwdim bayaqdan..yudum uje.. tele zeng geldi acib ancaq ecaib sesler cixardiram axirda msj yazdimki daniwa bilmirem.. yaman dartir uzu.. 15deq yazilib ustunde men 25 deq saxlayiram.
_KiTES_ (14ne maskasidu neycundu. Adin zadin yaz bura.2015/16:15)
He vallah donub qalmiwdim bayaqdan..yudum uje.. tele zeng geldi acib ancaq ecaib sesler cixardiram axirda msj yazdimki daniwa bilmirem.. yaman dartir uzu.. 15deq yazilib ustunde men 25 deq saxlayiram.
Bu_Tarz_Benim (14Cooxxx sagol bundan sonra az saxlayacam..twk edirem)2015/16:19)
Meslehet gorulmuryoxsa uzun siser ve qizarar
Inci-cicek (14Qlina.. mavisi rozvusu yawili ne bilim canim sene desin qarafasonteheri:)2015/16:21)
ne maskasidu neycundu. Adin zadin yaz bura.
Inci-cicek (14Qiymetide bir wey deilee.. 70 qepik ama hami terifleir.. birde Golden maska var dubayindi.. oda qewengdi pis deil instada satirdilar ordan almiwam pis deil2015/16:21)
ne maskasidu neycundu. Adin zadin yaz bura.