Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
DİN@R@***@@@ (05.12.2015/02:16)Baxib deyirem ele
Sen bilmiyen şeye özün boyda pinçik qurt düşərOnlayn yazsada sora bi zehmət o dana gözlərivi at profilə vaxta bax))

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (05.12.2015/03:48)Day niye qacirdin ki?
Dostumun mawinin sururdum ichkili qai saxladi duwu qachdim alem deyib bir birine. 200 manta hell elediler meni tutsaydilar 600 manat 15 sutkada hebs buda deyib gulmeyimin axiri(((( nerimanov qaisi
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
50℅ yiqir çixariram tez sonrada qutarir yene taxmali oluram
SiSeRoN (05.12.2015/03:58)He ne olsunee eybi yox fikir eleme toy elemerik goturub qacarsan meni oz aramizda yungul yigincaq ederiy
KoNCeNo, Gelmiwdim. Eee dostum .dediki qaca bilirsen qac anam cani bi dene yerimden goturuldum. Ichkinin tesiri getdi eee qaide duwdu dalimca chunki hech bir senedim yoxdu ozumde piyan en yaxshi vari
<< 1 ... 2313 2314 [2315] 2316 2317 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2301 / 4416

Onlayn yazsada sora bi zehmət o dana gözlərivi at profilə vaxta bax))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!