Saytın Ən varlısı ol : Knight - 16 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (05.12.2015/04:26)Yaxsi seydi ozun ozuve teselli vere bilirsense halaldi bele esas olum itim olmasin canin sag olsun her sey oz yerin tapirda
KoNCeNo, Getdi getdide canin sag olsun ))) aglim olardi getmezdi))) yemeyenin payin yeyerler ozum yeye bilmedim verdimki yesinler. Amma kefim zor idi etaga)))bawin burax yadima duwende eseblewirem be

senden aldigin enerji gunewin yere verdiyi elektrik enerjisenden daha choxdu))))
qizda dediki.... Bes nol fazani hardan goturursen??
o geden getdim o saytdan))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (05.12.2015/04:28)Axaxaxaxxaxax oldum gulmekden
Bir defede bawqa saytda qiza patxod edirem senden aldigin enerji gunewin yere verdiyi elektrik enerjisenden daha choxdu))))qizda dediki.... Bes nol fazani hardan goturursen?? o geden getdim o saytdan)

SiSeRoN (05.12.2015/04:33)Arada tutanda tutur)))
KoNCeNo, Sen ol o geden getmiwem day girmirem))) xowum gelir hazircavab qizdan day t kimi adamin uzune durmasin eee ax bele kulturniy cavab versin))sende de var aaa ele temalar)))
SiSeRoN (05.12.2015/04:35)Cekiley daglara?
KoNCeNo, Uje yaddan chixi bawin buraxdim))) amma 200 manata otelde qalsaydim chox wey ederdim))) ))gedek tekliye???)))

<< 1 ... 2315 2316 [2317] 2318 2319 ... 9647 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2310 / 2270

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!