Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
DİN@R@***@@@ (19.12.2015/20:10)nush olsun
Çayla nuş edin))
.gif)

Men@@Birdeneyem__ (19.12.2015/20:21)Ne olub sene yene?)))))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Реssimist89 (19.12.2015/20:18)Alnamadım belə şeylərin nə yi gunaha yazılırki)) pis nə varki burda
Gunahdi beke sheykeri gosterme,belke kiminse nefsi dushur.durduq yerde gunaha girme.Irad tutmaq menasinda demirem,sadece etmesen daha yaxshi okar deyirem.nush olsun)
DİN@R@***@@@ (19.12.2015/20:23)Az deyirki yeni Nikani nie sisirtdin?
Alnamadım belə şeylərin nə yi gunaha yazılırki)) pis nə varki burda

DİN@R@***@@@ (19.12.2015/20:23)Bir misal chekim,belke anlayishi burda gorersen)
Alnamadım belə şeylərin nə yi gunaha yazılırki)) pis nə varki burda
Bir gun Yequb peygember(Yusif peygemberin atasi) evinde yemek hazirlayir,yemeyin iyi de qonshusuna gedir.qonshusunun nefsi chekir.amma Yequb peygemberin xeberi olmur.bu sebebden Allah Teala onu Yusifden ayriliq ile cezalandirir.chunki shert deyil kimse senden nese isteyende ona veresen,shert odurki sende olana kimi nefsi dushubse gerek olarin hamisina veresenki gunaha dushmeyesen...
Men dogru yolu gisterdim,nece gedeceyini sen sech,ugurlar)
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Реssimist89 (19.12.2015/20:26)Axa anladım seni ama nurda iy getmir şəkikdii..yenəde nəzere alaram çox saqol məsləhətinçün)))
Bir misal chekim,belke anlayishi burda gorersen)Bir gun Yequb peygember(Yusif peygemberin atasi) evinde yemek hazirlayir,yemeyin iyi de qonshusuna gedir.qonshusunun nefsi chekir.amma Yequb peygemberin
<< 1 ... 2533 2534 [2535] 2536 2537 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1139 / 605

ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!!