Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_GeRuA_ (29.12.2015/03:43)Niye ne oldu?
Forumdayam.bayaqki yemeyim qarsimda soyudu kefim korlandi yemekde qaldi(
.. ℓฉ iℓฉhฉ iℓℓฉ Аℓℓฉh .. |
KoNCeNo (29.12.2015/03:52)Heec Koncim bayaqki sohbete gore( men dalasmagi sevmirem ama kiminse sozunude goture bilmirem.yemeyim buz olduye yemedim elede hevesle isitmisdimki
Niye ne oldu?
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_GeRuA_ (29.12.2015/03:55)Niye eseblesdiz ki,oda pesman olub deyir ele alinsin istemirdim ozu ele eledi indice ma dedi pis olub mem cip cipim ureyi kovrekdide barisdirim sizi?
Heec Koncim bayaqki sohbete gore( men dalasmagi sevmirem ama kiminse sozunude goture bilmirem.yemeyim buz olduye yemedim elede hevesle isitmisdimki

KoNCeNo (29.12.2015/03:58)Yox Koncim ne barismayim ne danismayim menden uzaq Allaha yaxin olsun tehqir eden hormet qoymayan insanlardan uzaq durmaga calisiram ki dava dusmesin realda indi baxiram ki saytdada var davakar insanlar.yox canim men duz basa dusdum o meni yazmisdi men deqiq bilirem.ama o meni tanimir niye ele yazdiki?(meni tanimauan insan nece mene hormetsizlik ede biler.men hamiya hormetle yanasiram axi
Niye eseblesdiz ki,oda pesman olub deyir ele alinsin istemirdim ozu ele eledi indice ma dedi pis olub mem cip cipim ureyi kovrekdide barisdirim sizi?
_GeRuA_ (29.12.2015/04:01)Zarafatsiz inanmiram ki,o onu o niyyetle yazsin ele adam dor o sadece fikrin catdira bilmeyib he ne olsun meselen tutaq ki,bir oglan bir qizi sevir deyir senin telini min gozele deyismerem indi gozeller tutsun o oglani cirpsin)))))zarafat edib bu qeder ciddiye alib pis olma
Yox Koncim ne barismayim ne danismayim menden uzaq Allaha yaxin olsun tehqir eden hormet qoymayan insanlardan uzaq durmaga calisiram ki dava dusmesin realda indi baxiram ki saytdada var davakar insanl
KoNCeNo (29.12.2015/04:04)Canim gozeller ayri belesine sozu ayri cunki orda ancaq men idim axi(
Zarafatsiz inanmiram ki,o onu o niyyetle yazsin ele adam dor o sadece fikrin catdira bilmeyib he ne olsun meselen tutaq ki,bir oglan bir qizi sevir deyir senin telini min gozele deyismerem indi gozell
Kakтus və Lavinia |

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_GeRuA_ (29.12.2015/04:05)belesine yazmadim belelerine yazdim birinci burda seni tehqir mewsedile yazmamisdim onda dünende zarafatdawirdig
Canim gozeller ayri belesine sozu ayri cunki orda ancaq men idim axi(
Mene deediyin sozderden inciyerdimde
Burda heçbir qiz deye bilmezki meni tehqir eliyip Cavidan ozun ciddiye goturdun
_GeRuA_ (29.12.2015/04:05)Seni nezerde tutmayib emin ola bilersen indi rahat oldun canim menim?))
Canim gozeller ayri belesine sozu ayri cunki orda ancaq men idim axi(
<< 1 ... 2648 2649 [2650] 2651 2652 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1087 / 11303

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!