Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Kakтus və Lavinia |
MiLYoNDa1oQLaN (16.03.2016/22:43)Mende qaqawim olduguna gore silirem )
canın sağolsun, ele onu bilmey isteyirdim kim silip) burda söyüş çox işledmirem, amma bezen reallığı göstermek üçün mecbur yazıram,
Kakтus və Lavinia |
MiLYoNDa1oQLaN (16.03.2016/22:43)Onuda deyimki sene qaqawim)
canın sağolsun, ele onu bilmey isteyirdim kim silip) burda söyüş çox işledmirem, amma bezen reallığı göstermek üçün mecbur yazıram,
Realligi gostermek istediyin insan ve yaxud insanlar sen 1 defede 1000 defede yazsan oz beyninde nedise onufa edecek onuda duwunecek) mumkun deyil senin ve yaxud menim sozumden kimse ozune ornek gotrub etrafa qarwi fikri deyiwsin )
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
DerSkiY_ (16.03.2016/22:44)kef ele)) ele şeylere fikir veren deilem)
Mende qaqawim olduguna gore silirem )
Kakтus və Lavinia |
MiLYoNDa1oQLaN (16.03.2016/22:46)Cumlemin menasin bawa duwdunmu?)
kef ele)) ele şeylere fikir veren deilem)
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
DerSkiY_ (16.03.2016/22:46)oraaı düzdü, birşeyde varda o işin içindekilere ne qeder yazsan xeyri olmur, amma ele hereket etmek isteyenlere belke ders olar deye yazdım) belke tebliğ olar elelerine
Onuda deyimki sene qaqawim)Realligi gostermek istediyin insan ve yaxud insanlar sen 1 defede 1000 defede yazsan oz beyninde nedise onufa edecek onuda duwunecek) mumkun deyil senin ve yaxud menim sozum
DerSkiY_ (16.03.2016/22:48)bildim ne demek istediyivi) xetrin eziz olsun)
Cumlemin menasin bawa duwdunmu?)
Kakтus və Lavinia |
MiLYoNDa1oQLaN (16.03.2016/22:49)Qaqawim mumkum deyil)
oraaı düzdü, birşeyde varda o işin içindekilere ne qeder yazsan xeyri olmur, amma ele hereket etmek isteyenlere belke ders olar deye yazdım) belke tebliğ olar elelerine
Bu sayt bele gelib beelede gedecek)
Sene bele bir psixaloji cehetden cumle deyim
Burda sozun deyen cumledede olsa sozun dsnmiyan yeru gelende derinliyen geden insana deyillerki ozun gosterir
Ozun sakit aparan deyiller vse zeifdi nd desem eliyecek
Soyuw yazan qiza pis yazmiyan qiza avam deyiller
Coxduye qaqam fikirler amma yazmaga deymez) sozumjn cani oduki )ne kiminse yazisi senin nede senin yazin kiminse maraginda deyilmiw kimi davam et foruma)
Kakтus və Lavinia |
MiLYoNDa1oQLaN (16.03.2016/22:51)Yeniki meni Fmoda gore tanimamisan forumdada olsa) nedeki menim forum vecime deyil) sadece olaraq yekaxana daniwan qizlari zDniye atmaga mecbur edirem cox vaxti)
bildim ne demek istediyivi) xetrin eziz olsun)
DerSkiY_ (16.03.2016/22:54)men vezifeye göre yox saxladığın hörmete göre sene qaqaşım demişem) çoxduee burda vezifeye göre yaxınnıg edenler, men onsuz biliremki senin ne forum nede vezife vecive deyil.. )
Yeniki meni Fmoda gore tanimamisan forumdada olsa) nedeki menim forum vecime deyil) sadece olaraq yekaxana daniwan qizlari zDniye atmaga mecbur edirem cox vaxti)
<< 1 ... 3666 3667 [3668] 3669 3670 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1104 / 2495

Kakтus və Lavinia