Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ПользоватеЛ_Х (16mende esebleshmiwdim yerun melum yaxshi qardawlar zeng eledi it kimi ichmishem ..indi normalnidi her shey))mende yatmaq istemirem..nese ideya agliva gelse denen)2016/01:44)
senden uzaq bu gun o qeder eseblerim oynayib ki cetin ki gozume yuxu getsin,ne meslehetin var kinoya istirem baxim sebr catmir onada 2 saat
KoNCeNo (16itden piwikden yoxdu?)))nese surt uzuve yalasin)))2016/01:45)
Uzumde makiyaj var erinirem silmeye ))
SiSeRoN (16bi dene bu orucluq ayini gozdurem yoxsa bele eseblerim pozulanda iki bakal zad icirem ki normalni gelim eve yatim,,2016/01:46)
mende esebleshmiwdim yerun melum yaxshi qardawlar zeng eledi it kimi ichmishem ..indi normalnidi her shey))mende yatmaq istemirem..nese ideya agliva gelse denen)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (16Fuu iyrenc))2016/01:47)
itden piwikden yoxdu?)))nese surt uzuve yalasin)))
ПользоватеЛ_Х (16Oruclugu niye gozleyirsenki qaqashim?neyseeeee bashin burax yene gedib dini sohbete direshecek..neter mesletdi elede olsun..ammaki hemishe ozune rahat olani ele menim kimi..2016/01:48)
bi dene bu orucluq ayini gozdurem yoxsa bele eseblerim pozulanda iki bakal zad icirem ki normalni gelim eve yatim,,
KoNCeNo (16Sen bilmirsen men vehwiliyi iyrencliyi xowlayiram???)))sevgilim menim))2016/01:48)
Fuu iyrenc))
SiSeRoN (16hee o da ayri meselediye nese..indi bayaq getdim buz kimi suda bidene yaxalanmaq ..olurem o weyden otru adamin havasi catmir ureyi diyanan fason olur)))biraz ozume geldim yoxsa veziyyet uruscaydi2016/01:49)
Oruclugu niye gozleyirsenki qaqashim?neyseeeee bashin burax yene gedib dini sohbete direshecek..neter mesletdi elede olsun..ammaki hemishe ozune rahat olani ele menim kimi..
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (16Menim sevgilim var mene sevgilim deme))))))))2016/01:50)
Sen bilmirsen men vehwiliyi iyrencliyi xowlayiram???)))sevgilim menim))
ПользоватеЛ_Х (16Sene tebii nostroeniya lazimdi)))odaki bizim mehlede))Bariqalarda)))2016/01:51)
hee o da ayri meselediye nese..indi bayaq getdim buz kimi suda bidene yaxalanmaq ..olurem o weyden otru adamin havasi catmir ureyi diyanan fason olur)))biraz ozume geldim yoxsa veziyyet uruscaydi
setelcem olarsan choxda soyuqa verme ozuvu)
<< 1 ... 4240 4241 [4242] 4243 4244 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1107 / 1311

2016/01:44)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!