💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 33 manat

MiLYoNDa1oQLaN (03Acmir sekil2016/01:10)
baxun))
KoNCeNo (03yalvarıre zenf ele diyip)) please call me deyip))2016/01:06)
A bala yazisina cavab vere bilmirsen danisanda,ne deyeceksen oz milletini sev bala senin malin odu
MiLYoNDa1oQLaN (03Bagiwliyin ,men sizin weklinizi sevdim..2ci cumlede anormalliq var bir az what do you do olsa daha duz olardi..amma bucur netuce cixarmQ olarki hardada ne iwliyirsiz? Doing etmek demekdi ,wherede harada,hara demek2016/00:49)
İngilisce kim bilir?? mene kömey edin, ))demek fbda bir qızla tanış olmuşam, Braziliyadandı)) İndiyanadan, bütün bildiyim sözleri swrf elemişem diiirki" sorry ay love your picture, Where are doing??"
KoNCeNo (03niye açmadi göresen,2016/01:11)
Acmir sekil

*__OnLy_giRL__* (03Az dayan gorek deqiqliyle deme casdiririq bunu qoy biyabir olsun qizin yaninda yeqin deyib papam alman zaddi bu eclafdan her sey gozleyirem men2016/01:12)
Bagiwliyin ,men sizin weklinizi sevdim..2ci cumlede anormalliq var bir az what do you do olsa daha duz olardi..amma bucur netuce cixarmQ olarki hardada ne iwliyirsiz? Doing etmek demekdi ,wherede hara

*__OnLy_giRL__* (03Men şekil zad qoymamşam axı profile ne qatıqlıyıp oo, inhilisce söyüş bilsen??2016/01:12)
Bagiwliyin ,men sizin weklinizi sevdim..2ci cumlede anormalliq var bir az what do you do olsa daha duz olardi..amma bucur netuce cixarmQ olarki hardada ne iwliyirsiz? Doing etmek demekdi ,wherede hara

MiLYoNDa1oQLaN (03Ade ne bilim yeqin ingilis yazisidi ona gore bura xristiyanlari qebul elemir2016/01:12)
niye açmadi göresen,

MiLYoNDa1oQLaN (03Punish,donkey2016/01:14)
Men şekil zad qoymamşam axı profile ne qatıqlıyıp oo, inhilisce söyüş bilsen??

KoNCeNo (03el çekmir özü. vallah)), Braziliya qızdarı qeseng qarabugdayı olurlar)), ordan bura mene ne xeyir verceye guyaa)))2016/01:14)
Az dayan gorek deqiqliyle deme casdiririq bunu qoy biyabir olsun qizin yaninda yeqin deyib papam alman zaddi bu eclafdan her sey gozleyirem men
KoNCeNo (03Nccc2016/01:14)
Az dayan gorek deqiqliyle deme casdiririq bunu qoy biyabir olsun qizin yaninda yeqin deyib papam alman zaddi bu eclafdan her sey gozleyirem men