Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (03At corniye sende de az yoxdu axi seni tanimayana lenet)))))))))2016/01:16)
el çekmir özü. vallah)), Braziliya qızdarı qeseng qarabugdayı olurlar)), ordan bura mene ne xeyir verceye guyaa)))
buraza qaydiram bakiya... miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (03keçen defede Hondurasdan birinen danşiram, danişmirame ingilis dilin zorruyuram)), neise salam saqol bu başdadı türkce yazmaqa didim seni bele bele olasan rürkce bilirsen? day meni niye eziywtde qoyirsan?? söydüm azerice bunu ne bilire, yazdiki google transtlationla tercume elirm)))2016/01:14)
Ade ne bilim yeqin ingilis yazisidi ona gore bura xristiyanlari qebul elemir
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (03Sende onnan ele)))))))2016/01:20)
keçen defede Hondurasdan birinen danşiram, danişmirame ingilis dilin zorruyuram)), neise salam saqol bu başdadı türkce yazmaqa didim seni bele bele olasan rürkce bilirsen? day meni niye eziywtde qoyir
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (03pis şeye oxşamır axı elim gelmir atmaqa)))2016/01:18)
At corniye sende de az yoxdu axi seni tanimayana lenet)))))))))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (03atim mmsle baxirsan yazdigina?))2016/01:21)
Sende onnan ele)))))))
MiLYoNDa1oQLaN (03Ayaqinla at onda)))))2016/01:22)
pis şeye oxşamır axı elim gelmir atmaqa)))
KoNCeNo (03nc)),2016/01:23)
Ayaqinla at onda)))))
<< 1 ... 4743 4744 [4745] 4746 4747 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1086 / 1768

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/01:16)