Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

... İstiyirem gedem bazdiqa)meslehetdi masaj salonu bilen var? miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (09azerbaycanca danış anlamıram)))))2016/23:03)
MiLYoNDa1oQLaN, Terzimi acma
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
MiLYoNDa1oQLaN (09Ged sabah gelersen)))))2016/23:07)
azerbaycanca danış anlamıram)))))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (09ad gününde dolmadan yeyip üstüme gelme))2016/23:08)
Ged sabah gelersen)))))
kiimin ad gunuydu.? de belke tanidm)))))
deyiş. MiLYoNDa1oQLaN (09.10 /22:13) [1]
MiLYoNDa1oQLaN (09Dolma yemedim))men basqa yerde cekilen et yemirem)))))2016/23:12)
ad gününde dolmadan yeyip üstüme gelme))kiimin ad gunuydu.? de belke tanidm)))))
Sen tanimazsan))))
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
KoNCeNo (09Dayingildeydi?))))2016/23:14)
Dolma yemedim))men basqa yerde cekilen et yemirem)))))Sen tanimazsan))))
MiLYoNDa1oQLaN (09Dayimgil Qazaxda yasayir2016/23:20)
Dayingildeydi?))))
))Yox tanislardi qohum deyil biri gun padruqamin ad gunudu esas odu ne alacam hec bilmirem zehlem gedirde hediyye almaqdan cunki basim cixmir hecne ala bilmirem

KoNCeNo (09orda olsaydim hedye seçmeye yardımçı olardım)2016/23:30)
Dayimgil Qazaxda yasayir))Yox tanislardi qohum deyil biri gun padruqamin ad gunudu esas odu ne alacam hec bilmirem zehlem gedirde hediyye almaqdan cunki basim cixmir hecne ala bilmirem
Gözellik salonu işleden padruqan?, o herden maşınında sürürsene
MiLYoNDa1oQLaN (09He onun ad gunudur2016/23:33)
orda olsaydim hedye seçmeye yardımçı olardım)Gözellik salonu işleden padruqan?, o herden maşınında sürürsene
<< 1 ... 4795 4796 [4797] 4798 4799 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1087 / 471

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2016/23:03)