Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Rehmettiyin_Nevesi (29Bu yay xeber eliyerdinde yetim gelerdiz :(,2016/01:44)
İsti və rahət üçün desek daha düzgün olar :) istirsen birin de sene getirim. İki bacanaq feleyden 3-4gün girov götürərik
xaloğlu Nabranda mennen şikayet elirki gelip elemirsen buralara, her defesinde deirdimki gelecem söz :)
Gözdedimki 1 avtobus qız gelmeliydi Rasiyadan Nabrana konserte :), Üzeyir Petuxun konsertine
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Nik_tapmiram* (29girmez. ), yuxuna girmesede foruma girecek )2016/01:45)
MiLYoNDa1oQLaN, Amin) yuxuma gireceye cox danuwduq) Yuxu gormeyim duasin kim bilir?))
MiLYoNDa1oQLaN (29Qaqa menimkiler de rusdu 3dene :)bir birleri ile tanış elemişem whatspda qrupda danışırq. Mayda gedirem 1ay ordayam sora gelende götürüb getirecem bura gezmeye.2016/01:49)
Bu yay xeber eliyerdinde yetim gelerdiz :(,xaloğlu Nabranda mennen şikayet elirki gelip elemirsen buralara, her defesinde deirdimki gelecem söz :)Gözdedimki 1 avtobus qız gelmeliydi Rasiyadan Nabrana
Rehmettiyin_Nevesi (29Burdada var rusdar ogün bir qız telde uruscah danışa gedirdi, düşdüm arxasıyca ruscah bilmirem çoxda, sarışhın meley kimi qız idi, Men Dagıstandada olanda qızlarnan mezelenirdim deirdimki " eyy deviçka idi suda lanqa lanq" bele zarafat edirdim orda :)) burdada hemin zarafatı eledim o qıza sumkasın qoymuşdu az qala tepeme :(2016/01:51)
Qaqa menimkiler de rusdu 3dene :)bir birleri ile tanış elemişem whatspda qrupda danışırq. Mayda gedirem 1ay ordayam sora gelende götürüb getirecem bura gezmeye.
Sen Rasiyadan Aze ye keçnede Qusar terefden keçersen Xaçmazdan gedersen )
MiLYoNDa1oQLaN (29Qaqa teyyareynen gelecem. Yollarda vaxt itirmek istemirem ölümlü dünyadı. O haqq hessabları qabağa salmaq, daha çox vaxt ayırmaq lazımdı :) mən çattım 2saata yazaram Girim masajlanım2016/01:59)
Burdada var rusdar ogün bir qız telde uruscah danışa gedirdi, düşdüm arxasıyca ruscah bilmirem çoxda, sarışhın meley kimi qız idi, Men Dagıstandada olanda qızlarnan mezelenirdim deirdimki " eyy deviçk
Xanım oturur maşına. Hava qaralan vaxt gəlib çıxırlar oğlan yaşayan şəhərə. Oğlan: – Gedək bu gecə qalaq bizdə, səhər mən səni evinizə çatdıraram.
Xanım: – Yox, mən tək kişi ilə bir evdə qala bilmərəm!
-Bəs danışdıq axı, bacı-qardaş kimi…
-Əgər bacı-qardaş kimi olsa, onda gedək…
Oğlan hərəyə ayrı-ayrı yer salır, uzanıb yatırlar. Gecə yarısı xanım hiss edir ki, oğlan artıq bunun böyründədir, soyundurub qucaqlayır və deyir: – Bəs deyirdin bacı-qardaş kimi?
Oğlan: – Hesab elə ki, qardaşın oğraş çıxdı…))
- Rasim, sən sultan rolundasan, qızla elə incə-mincə rəftar etmə, cır, parçala paltarını, qucaqla onu! Həmidə, sən də sultanın ağuşundasan, bir az fəal ol, çabala, çırpın… Hə, hə, əla! Operator, çəkirsənmi?
- Yox, çəkə bilmirəm!
- Niyə görə? Bu təhər gözəl səhnə yaranıb, niyə çəkmirsən?
- Noolsun ki, səhnə yaranıb, amma Yasin səhnəni pozur, gör onun şalvarının qabağı hara qalxıb?!
- A kişi, qalxsın daaa, nooolsun ki?
- Necə yəni “qalxsın daaa”, axı o, axtalanmış xədim rolundadır…))
<< 1 ... 4981 4982 [4983] 4984 4985 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1069 / 517

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
2016/01:44)