canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

_____indi bu dəqiqə_____
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (29.10.2016 / 00:49)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Rehmettiyin_Nevesi (292016/01:44)
İsti və rahət üçün desek daha düzgün olar :) istirsen birin de sene getirim. İki bacanaq feleyden 3-4gün girov götürərik
Bu yay xeber eliyerdinde yetim gelerdiz :(,
xaloğlu Nabranda mennen şikayet elirki gelip elemirsen buralara, her defesinde deirdimki gelecem söz :)
Gözdedimki 1 avtobus qız gelmeliydi Rasiyadan Nabrana konserte :), Üzeyir Petuxun konsertine
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (29.10.2016 / 00:51)
 miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
Nik_tapmiram* (292016/01:45)
MiLYoNDa1oQLaN, Amin) yuxuma gireceye cox danuwduq) Yuxu gormeyim duasin kim bilir?))
girmez. ), yuxuna girmesede foruma girecek )
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (29.10.2016 / 00:51)
MiLYoNDa1oQLaN (292016/01:49)
Bu yay xeber eliyerdinde yetim gelerdiz :(,xaloğlu Nabranda mennen şikayet elirki gelip elemirsen buralara, her defesinde deirdimki gelecem söz :)Gözdedimki 1 avtobus qız gelmeliydi Rasiyadan Nabrana
Qaqa menimkiler de rusdu 3dene :)bir birleri ile tanış elemişem whatspda qrupda danışırq. Mayda gedirem 1ay ordayam sora gelende götürüb getirecem bura gezmeye.
MiLYoNDa1oQLaN  MiLYoNDa1oQLaN [Off] (29.10.2016 / 00:59)
Rehmettiyin_Nevesi (292016/01:51)
Qaqa menimkiler de rusdu 3dene :)bir birleri ile tanış elemişem whatspda qrupda danışırq. Mayda gedirem 1ay ordayam sora gelende götürüb getirecem bura gezmeye.
Burdada var rusdar ogün bir qız telde uruscah danışa gedirdi, düşdüm arxasıyca ruscah bilmirem çoxda, sarışhın meley kimi qız idi, Men Dagıstandada olanda qızlarnan mezelenirdim deirdimki " eyy deviçka idi suda lanqa lanq" bele zarafat edirdim orda :)) burdada hemin zarafatı eledim o qıza sumkasın qoymuşdu az qala tepeme :(

Sen Rasiyadan Aze ye keçnede Qusar terefden keçersen Xaçmazdan gedersen )
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (29.10.2016 / 01:00)
Yungul qanqarachiligdi. Anektod danishan olseydi kefimiz achilardi)
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (29.10.2016 / 01:02)
MiLYoNDa1oQLaN (292016/01:59)
Burdada var rusdar ogün bir qız telde uruscah danışa gedirdi, düşdüm arxasıyca ruscah bilmirem çoxda, sarışhın meley kimi qız idi, Men Dagıstandada olanda qızlarnan mezelenirdim deirdimki " eyy deviçk
Qaqa teyyareynen gelecem. Yollarda vaxt itirmek istemirem ölümlü dünyadı. O haqq hessabları qabağa salmaq, daha çox vaxt ayırmaq lazımdı :) mən çattım 2saata yazaram Girim masajlanım
Nik_tapmiram*  Nik_tapmiram* [Off] (29.10.2016 / 01:03)
~_DemounT_~, Bir sürücü yol kənarında qəşəng xanım görüb maşını saxlayır. Nə qədər eləyir xanım maşına oturmur. Axırda oğlan deyir: – Mən bir qardaş kimi təklif edirəm, sən də mənim bacım, gəl otur maşına. Xanım: – Baaax, ancaq bacı-qardaş kimi haaa!
Xanım oturur maşına. Hava qaralan vaxt gəlib çıxırlar oğlan yaşayan şəhərə. Oğlan: – Gedək bu gecə qalaq bizdə, səhər mən səni evinizə çatdıraram.
Xanım: – Yox, mən tək kişi ilə bir evdə qala bilmərəm!
-Bəs danışdıq axı, bacı-qardaş kimi…
-Əgər bacı-qardaş kimi olsa, onda gedək…
Oğlan hərəyə ayrı-ayrı yer salır, uzanıb yatırlar. Gecə yarısı xanım hiss edir ki, oğlan artıq bunun böyründədir, soyundurub qucaqlayır və deyir: – Bəs deyirdin bacı-qardaş kimi?
Oğlan: – Hesab elə ki, qardaşın oğraş çıxdı…))
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (29.10.2016 / 01:04)
)))
Nik_tapmiram*  Nik_tapmiram* [Off] (29.10.2016 / 01:09)
Çəkiliş meydançasında rejissorun səsi gəlir:
- Rasim, sən sultan rolundasan, qızla elə incə-mincə rəftar etmə, cır, parçala paltarını, qucaqla onu! Həmidə, sən də sultanın ağuşundasan, bir az fəal ol, çabala, çırpın… Hə, hə, əla! Operator, çəkirsənmi?
- Yox, çəkə bilmirəm!
- Niyə görə? Bu təhər gözəl səhnə yaranıb, niyə çəkmirsən?
- Noolsun ki, səhnə yaranıb, amma Yasin səhnəni pozur, gör onun şalvarının qabağı hara qalxıb?!
- A kişi, qalxsın daaa, nooolsun ki?
- Necə yəni “qalxsın daaa”, axı o, axtalanmış xədim rolundadır…))
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (29.10.2016 / 01:11)
Ayt dede)))
Наверх  Cemi mesajlar: 96380

<< 1 ... 4981 4982 [4983] 4984 4985 ... 9638 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1305)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3058 / 992