Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (01.11.2016/02:10)sende demle)))
Forum.qayniyir)))))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
~Aykam~ (01.11.2016/02:12)Tez dem alan caylari sevmirem)))))))))))))))))
sende demle)))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
KoNCeNo (01.11.2016/02:14)Dovşan qani olsun ha yaxşi demle))))
Tez dem alan caylari sevmirem)))))))))))))))))
~Aykam~ (01.11.2016/02:15)Ay aman ayka qan qan eliyir cixim
Dovşan qani olsun ha yaxşi demle))))
Leyla@Quliyeva (01.11.2016/05:38)Sudun icine dem.tok ic. Indi necesen?
Duşunurem çay icim ya sud?))
Inci-cicek (01.11.2016/05:42)Bal tokub içdim.tezden yene sildim.dunen goynetmirdi ele de lyuqol bu gun ama dehşet goynetdi.çox şukur yaxşiyam biraz gece rahat yatmişam gizdirma cox olmuyub
Sudun icine dem.tok ic. Indi necesen?
Leyla@Quliyeva (01.11.2016/05:46)Wukur. Diceydim.bal varsa tok ic. Men axwM bi balaca cawka sud qalmiwdi onu qizdirdim bir az darcin ve bir cq bal qariwdirdim icsim yatdim. Darcin sevmirem prosda xeyrine gore eledim. Sudu cox ic bacardigin qeder. Sud bedene istilik verir soyuqdeymeni cixarir. Amma icine zencefil. Daecin zad hansinnan olsa tok ic. Bocagaza zencefilli bal da yaxwidi
Bal tokub içdim.tezden yene sildim.dunen goynetmirdi ele de lyuqol bu gun ama dehşet goynetdi.çox şukur yaxşiyam biraz gece rahat yatmişam gizdirma cox olmuyub
<< 1 ... 5017 5018 [5019] 5020 5021 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1076 / 1273

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine