Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (15.11.2016/23:50)Cehennem olda
Daysnds gorursen sohbet ediriy
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (15.11.2016/23:50)Xaxaxaxaxaxa bayaq bir hir tutmusdu cay burnumdan geldi tebi gelmisdi indi oldu heves alinmir
Oxuyanlarda pis qizlardi))))))) cirildime gulmeyden oxuyanda

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (15.11.2016/23:51)Menle usiyle elede sohbetiDaysnds gorursen sohbet ediriy
))))))))) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (15.11.2016/23:52)Sendede menim kimi deyesen bir atimliq baritin var
Xaxaxaxaxaxa bayaq bir hir tutmusdu cay burnumdan geldi tebi gelmisdi indi oldu heves alinmir
mamamin sozudu))))) ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
KoNCeNo (15.11.2016/23:54)Usi senin diwin batan wey deyil turkun meseli
Seva ne deyir bu?
konci bize imkan vermez
))))deyiş. aradaSIRADA (15.11 /23:56) [1]
Vαrαvѕĸoy ɢeтмιreм αмα o yolα вoyυĸ ѕιмpαтιyαм vαr . ! |
aradaSIRADA (15.11.2016/23:55)He valla eledi kecen defede biri profilde yatmisdi forbiye dedim hor forumdandi dedi menede yazir tez tez oxumuram getdim ona yazdim ki,qaqa men kisiyem ne lazimdi ne baxsan profilime dedi kisisen kisi kimi gel qiz nikinde niye gizlensrnki mende baxiram
Sendede menim kimi deyesen bir atimliq baritin varmamamin sozudu)))))
dedim wexsi isimdi o qizda sevgilimdi gormuyum birde yazan o bu ilim ilim itdiye ne profile baxmaq ne yazmaq
-_____XuLiQaN_____- (15.11.2016/23:58)Yaxsi yol getmesrydin yaxsi olardiye
Xosh sohbetler size men yavas yavas gedim.
<< 1 ... 5127 5128 [5129] 5130 5131 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1086 / 1330

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ