Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
-_____XuLiQaN_____- (15.11.2016/23:58)Ugur apar. Gecen xeyre )
Xosh sohbetler size men yavas yavas gedim.
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (15.11.2016/23:56)Men neye el uzatdim menim olmalidi ona gore savasi kesin menle
Usi senin diwin batan wey deyil turkun meselikonci bize imkan vermez
))))

ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ |
-_____XuLiQaN_____- (15.11.2016/23:58)Hara gesen indi isinmiwdik sohbet edirdikde)
Xosh sohbetler size men yavas yavas gedim.
KoNCeNo (15.11.2016/23:58)Mende kecen sefer durakadaydim birinin oyun devetin qebul etdim buda bawladida seviwek balam opuwek zad))))) mende hecne yazmiram buna bu yazdi yazdi axirda dedi niye cvb vermirsen dedim qaqa bayawdan baxiram sene gulurem mende oglanamee bunu yazan kimi oyunu terk eledi
He valla eledi kecen defede biri profilde yatmisdi forbiye dedim hor forumdandi dedi menede yazir tez tez oxumuram getdim ona yazdim ki,qaqa men kisiyem ne lazimdi ne baxsan profilime dedi kisisen kis

KoNCeNo (16.11.2016/00:00)Yaxwi canim) dedi indi cixiram gelende yazacam sene. Bilmem anlata bildimmi)))))
Men neye el uzatdim menim olmalidi ona gore savasi kesin menle
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (16.11.2016/00:05)Eyni agildayiqee))))))))))
Mende kecen sefer durakadaydim birinin oyun devetin qebul etdim buda bawladida seviwek balam opuwek zad))))) mende hecne yazmiram buna bu yazdi yazdi axirda dedi niye cvb vermirsen dedim qaqa bayawdan
aradaSIRADA (16.11.2016/00:06)Size hediyye gonderib?yox tek mene yollayib neynesezde menden arxadasiz
Yaxwi canim) dedi indi cixiram gelende yazacam sene. Bilmem anlata bildimmi)))))

KoNCeNo (16.11.2016/00:08)Az he al xeyrin gore menim ureyimde bawqasi var
Size hediyye gonderib?yox tek mene yollayib neynesezde menden arxadasiz
gelecey indi ozumu agir aparim))))) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
aradaSIRADA (16.11.2016/00:10)Bes bayaqdan ne bas beynimizi aparsanee usinide duzeltde dosduna
Az he al xeyrin gore menim ureyimde bawqasi vargelecey indi ozumu agir aparim)))))

<< 1 ... 5128 5129 [5130] 5131 5132 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1086 / 1330

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
))))