Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
)))))KoNCeNo (21.12.2016/20:50)yalanda uzuve yapiwim))50 defe baxmia hediyye vermek isteyirdim elimde qaldi gul destesi))mektubun bagli idi((
SiSeRoN, Sen menim profilime baxmamisan)))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
SiSeRoN (21.12.2016/20:52)Can ))))silinen vaxtda olmamisanda ade direwme))))))))
yalanda uzuve yapiwim))50 defe baxmia hediyye vermek isteyirdim elimde qaldi gul destesi))mektubun bagli idi((
KoNCeNo (21.12.2016/20:53)yaxwi indi musbetlerini silerem)))
Can ))))silinen vaxtda olmamisanda ade direwme))))))))
SiSeRoN (21.12.2016/20:54)Vecime deyil ele weyler min ne qeder sesim vardi evvller bir neferle qerezliyim vardi o menim mende onun seslerin silirdim sadece ele bele maraqli geldi ki,gorum kimdi mene bele deyer veren))))))))))))
yaxwi indi musbetlerini silerem)))
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |

KoNCeNo (21.12.2016/21:12)inanki hevesim yoxdu ee)) yoxsa silerem))bir nefere parolumu verecem deyecemki sen bunun seslerin sil))
SiSeRoN, Ayda sende maraga baxee hamsin sil)))
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
<< 1 ... 5274 5275 [5276] 5277 5278 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1081 / 3158

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!