💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
NeFesiM__oL (24.04.2017/02:01)Ge gorum))
Bilseydim bir kelme şexside gonderib soruşhardım ne bilim bir şokoladın söhbeti buralara gelib çıxacaq
Black_Attack (24.04.2017/02:03)Kiminse meni hansısa yere qoymagına ehtiyac yoxdu men öz yerimi bilirem,sözlerive fikir ver,getirib mecbur yazdırmadımki gel şokolad haqqında danışh..
Nəfəsim ol defend səni adam yerinə qoydu cox özüvü dartma
NeFesiM__oL (24.04.2017/02:02)Mende senin hereketine dehşete gelirem aqresiyanida başa duşmurem
Dehşett e vallah..
NeFesiM__oL (24.04.2017/02:05)Hər halda oda qadındı həm rəyliyin göstərdi sənə
Kiminse meni hansısa yere qoymagına ehtiyac yoxdu men öz yerimi bilirem,sözlerive fikir ver,getirib mecbur yazdırmadımki gel şokolad haqqında danışh..
NeFesiM__oL (24.04.2017/02:05)burda hec kim hec kimi mecbur etmir temboli sen hec ede bilmersen biraz mulayimleş yazanda ne yazirsan fikir ver burda hami oz fikrini deyir sene soyub alcaldan olmadi burda
Kiminse meni hansısa yere qoymagına ehtiyac yoxdu men öz yerimi bilirem,sözlerive fikir ver,getirib mecbur yazdırmadımki gel şokolad haqqında danışh..
__DeFeND__YouR__SeLF__ (24.04.2017/02:05)Day adamı iyrendirirsen xeyrli tapıb yediyi bir şokoladdan, gülüm deyim he iyrendir daha da üreyim isteyir,düzgün deyil axı
Mende senin hereketine dehşete gelirem aqresiyanida başa duşmuremDehşetizm)
Black_Attack (24.04.2017/02:07)Kimse mene bir kelme söz demez deyeyede bilmez çünkü mende demirem o sebirlidi men yox sebir söhbetide olmadı üstüne çox getdi dedim ok sen deyendir,balam malam sözlerivide başhqalarına saxla mene yazma yeqinki anlaşhıldı
Hər halda oda qadındı həm rəyliyin göstərdi sənəSadəcə o səbrnən davrandı başkası onun yerində ə duuuur deyərdi sənə Özüvə hörmətün olsun balam