Saytın Ən varlısı ol : Kamal48 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
Black_Attack [Off] (28.04.2017 / 00:55) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Alt_F4 (28.04.2017/01:49)Day mən yoxe forum gördü birinə dirsən gombulsan o birinə dirsən ərün səni qəhbə kimi saxlıyır day bunnan artığ nə diyəsən? Bu söbətlər ikiviz arasında olub elə ordada ölməliydi.kim haqda nə bilirsənsə birinci imkanda üzünə vurusan elə bilirsən düz edirsən ama düz eləmirsən.onli nəsə demişdi o vaxt naxadı qayıdıb didünki hec səndə gözəl dörsən ala lap eybəcər göt günündədi ama bunu sən deməklə yaxşı edmirsən sənöl.qniloyluğdu başka adı yoxdu ən azı bizdə ulğum var .forumda bir nik vardı qızı az qala dombaldıb sikmişdi ama üzünə itin sözü sözü diyildi bi kəlmə danışmadı qız onu göt ayağına qoydu və mənə bir gün zəng elədi görüşdük didi Əli vəzyət belədi inan o insana mən heyran qaldımda yani gör nə dərəcədə bu söz cıxarmıyan adamdıda
Bu gune kimi mennen olar hakda nese ewitmiwdin?Kakoy privet Takoy otvet.Biri gelib sene ciyin atsin sen sus ki,men yaxwi insanam olmur alinmir.
Black_Attack [Off] (28.04.2017 / 00:55) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Alt_F4 (28.04.2017/01:49)Tanımırsan
Hansi Gunay?
Black_Attack [Off] (28.04.2017 / 00:56) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Alt_F4 [Off] (28.04.2017 / 01:05) |
Black_Attack (28.04.2017/01:55)Men gozel deyilsen eybecersen zad yazmamiwam Pitileme yalannan.
Day mən yoxe forum gördü birinə dirsən gombulsan o birinə dirsən ərün səni qəhbə kimi saxlıyır day bunnan artığ nə diyəsən? Bu söbətlər ikiviz arasında olub elə ordada ölməliydi.kim haqda nə bilirsəns
Mene Sumo yazib mende otvetin vermiwem ki,sende hec ariq deyilsen bu normal bir cavabdi yeni.
Bawqa ne demiwem ki,ona ya o mene ozu barede onu deyin mene.
O birinede gelende Onun adin mende Otvraweniya yaradir.
Bir insan ki,gelib sene Problemin daniwa ozu ozde hec men soruwmamiwdimda ne sikirem onun problemin gelib problemin daniwa Unsiyyet yarada senen wpionluq eliye sora cindir kimi gede bawqa hereketler ede arxadan o insana ne hormet edesen?
Kecen defe gedib Mesajda Agsakkalnan menim hakkimda daniwirmiw guya men buna padxod elemiwem bu meni qirib.
Adama demezder yalancini varyoxu bele bele olsun eyer sen meni qirmisansa eyer sene padxod elemiwemse ele temiz adamsansa bunu foru...
Ardını oxu >>
Alt_F4 [Off] (28.04.2017 / 01:06) |
Black_Attack (28.04.2017/01:55)Noldu evvel dediylerivi tanidim bunu tanimiyacam?
Tanımırsan
Alt_F4 [Off] (28.04.2017 / 01:07) |
Black_Attack (28.04.2017/01:56)Mence semimi olsan daha yaxwi olarrosta susuramsa o demek deyil menim demeye sozum yoxdu.hormet ederek susuram prosta Azda Bu duzgun bawa duwulmur teesuf ki.
Alt_F4, Gə belə sual verimdə sənə elə bil yolnan gedisən və qəhbə sənə deyirki ayə göt bura bax geb vurub göt baş edəcəysən?
Black_Attack [Off] (28.04.2017 / 01:12) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Alt_F4 (28.04.2017/02:05))))))böyümüyəssən ətağa))))dərdin danışıb səndə abşieıvıt eləmisəndə)))səmimi olmağ diyəndə məni qeyri səmimiliyimi tutubsansa di görək
Men gozel deyilsen eybecersen zad yazmamiwam Pitileme yalannan.Mene Sumo yazib mende otvetin vermiwem ki,sende hec ariq deyilsen bu normal bir cavabdi yeni.Bawqa ne demiwem ki,ona ya o mene ozu barede
Alt_F4 [Off] (28.04.2017 / 01:17) |
Black_Attack (28.04.2017/02:12)Gah deyirsen bildiklerivi deme gahda deyirsen qeyri semimiliyimi de Ele biri bu meselcun.
)))))böyümüyəssən ətağa))))dərdin danışıb səndə abşieıvıt eləmisəndə)))səmimi olmağ diyəndə məni qeyri səmimiliyimi tutubsansa di görək
Hansi sozuve emel edek indi senin
Black_Attack [Off] (28.04.2017 / 01:20) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Alt_F4 (28.04.2017/02:17)Nə defündi nə leylası sənə deməyiblərki mənim eybimi di və o ana görə sən deməməlisən
Gah deyirsen bildiklerivi deme gahda deyirsen qeyri semimiliyimi de Ele biri bu meselcun.Hansi sozuve emel edek indi senin
İndisə mənə disən sən qeyri səmimisəm deyirəm de görüm harda tutubsanda
Poxnın tırı qatma))))
Alt_F4 [Off] (28.04.2017 / 01:30) |
Black_Attack (28.04.2017/02:20)Qisa kankret desem senin povideniyan gece gunduz duzgunlukden daniwan insanin povideniyasiynan ust uste duwmur.
Nə defündi nə leylası sənə deməyiblərki mənim eybimi di və o ana görə sən deməməlisənİndisə mənə disən sən qeyri səmimisəm deyirəm de görüm harda tutubsandaPoxnın tırı qatma))))
Senin duzgunluk dusturun kecerlidi gelinlere qizlara nebilim dullara ve s.soyuw tezyiq yoluynan.
<< 1 ... 5903 5904 [5905] 5906 5907 ... 9638 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3377 / 1573