Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
NeFesiM__oL (26onda Allah menim belami versin (( gerek yazib hec olmasa bayramini tebrik edib sora da taniwardiq Indi uje bayram da qutardi Ne behaneynen yazim bilmirem2017/23:39)
Online tanışlıq haradıki? Tanışıq ? Menim senle söhbetim olmayıb axı burda ve ya şexside
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
ti_je_neGIJI (26))canın sağolsun2017/23:42)
onda Allah menim belami versin (( gerek yazib hec olmasa bayramini tebrik edib sora da taniwardiq Indi uje bayram da qutardi Ne behaneynen yazim bilmirem
NeFesiM__oL (26aye canin sag olsun yox ee mene komek ele senle taniw olum Sen cani. Ya da bele edek Ele tesevvur ele ki babat imkanim var Yarawigin enkesiyem Savad zad imhhhh Supperin elasi. Mene podxod ele Ozzum olum taniw olacam2017/23:44)
))canın sağolsun
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
ti_je_neGIJI (26Atval edersen üreyim çatlayar)2017/23:46)
aye canin sag olsun yox ee mene komek ele senle taniw olum Sen cani. Ya da bele edek Ele tesevvur ele ki babat imkanim var Yarawigin enkesiyem Savad zad imhhhh Supperin elasi. Mene podxod ele Ozzum ol
NeFesiM__oL (26elesem ozumu asatram Icimden bir ses seni sevdiyimi deyir Ne meseledi?2017/23:47)
Atval edersen üreyim çatlayar)
ti_je_neGIJI (26Meni seven insan tapılmaz bu ne demekdi bayram günü)2017/23:51)
elesem ozumu asatram Icimden bir ses seni sevdiyimi deyir Ne meseledi?
NeFesiM__oL (26Gec de olsa bayramin mubarek gecen xeyire . )) Bawim cox pis agriyir gedim derman atim geberim2017/23:47)
CANIM DENIZIM
ti_je_neGIJI (26Nece deyişhibe yazdıgımı delidie bu)2017/23:53)
Gec de olsa bayramin mubarek gecen xeyire . )) Bawim cox pis agriyir gedim derman atim geberim
Xeyire qarshı )
<< 1 ... 6286 6287 [6288] 6289 6290 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1108 / 2850

2017/23:39)
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..