Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
SiSeRoN (28.07.2017/02:38)Ele çhox bilmişhem?) menim niye xeberim yoxdu)
Sen bilmeyen weye qurd duwer))) bir defe savab qazanda)))
-Malena- (28.07.2017/02:39)Hee xanimim yanimda uzanib baxirki men yeni taniwliga nece bawlayiram))))
SiSeRoN, Sen evlisen)?
Yoo subayam))) wexsiyyet vesiqemin weklin atim dal qabaq?)))Weklimin altinda yazilibki hech vaxt xonchasi oynamayib))
NeFesiM__oL (28.07.2017/02:39)O mene sual verende sen uje cvb vermeliydunki ter temiz oglan uwagidir ne evli))
Ele çhox bilmişhem?) menim niye xeberim yoxdu)
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
SiSeRoN (28.07.2017/02:47)Birde Ele deme pis sözdü o,indi fikir verdim cümleye..
Hee xanimim yanimda uzanib baxirki men yeni taniwliga nece bawlayiram))))Yoo subayam))) wexsiyyet vesiqemin weklin atim dal qabaq?)))Weklimin altinda yazilibki hech vaxt xonchasi oynamayib))
-Malena- (28.07.2017/02:49)Indi nece edim?)) Durum guzgunun qabaginda tuman maykaynan wekil chekimki evdeyem?))) Barmagimin weklin chekim baxki uzuk yoxdu)) deye bilersenki chixartmisan)) ammaki indi yaydi eger 1 gun bele taxsam orda izi qalacaq)))inan menim semimiyyetime )))
SiSeRoN, Belke isde smendesen)xoncasi oynamiyib nedi)))oldum gulmekden))
Hech menim vatsapim yoxduki gelecekse heyat yoldawim mene demesinki o vaxti hansisa qiznan vatsapda daniwmisan)))
NeFesiM__oL (28.07.2017/02:52)Imenni harasi pisdi hemin yerin at wexside gorum..
Birde Ele deme pis sözdü o,indi fikir verdim cümleye..
<< 1 ... 6426 6427 [6428] 6429 6430 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1109 / 437

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..