Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
!=!DEVIL MAY CRY!=! (11Mən həvəskarıyam , gördüm agzımın suyu axdı . )2017/02:09)
Bacarnıram mən elədə,ama balıq boldu yaman, vaxtıı deyirlər
Elə də xüsusi bacarıq lazım deyil , balıqlar tupoy şeydi onları tutmaqa nə var . )
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
FuLLiTo (1115 dənə tutmuşdum hədiyyə elədim )2017/02:13)
Mən həvəskarıyam , gördüm agzımın suyu axdı . ) Elə də xüsusi bacarıq lazım deyil , balıqlar tupoy şeydi onları tutmaqa nə var . )
Belə mənim tutmağım 0 dı ama ,mən o qədər tutmuşamsa, gəmini doldurmaq olardı)
!=!DEVIL MAY CRY!=! (11kefal yoxsa kütüm ?2017/02:16)
15 dənə tutmuşdum hədiyyə elədim )Belə mənim tutmağım 0 dı ama ,mən o qədər tutmuşamsa, gəmini doldurmaq olardı)
FuLLiTo (11Bobla idi, 1 dənə kifal idi, kutum tutmaga spilnik lazimdi ,odaki yoxdu məndə.2017/02:17)
kefal yoxsa kütüm ?
!=!DEVIL MAY CRY!=! (11*Vobla . )2017/02:20)
Bobla idi, 1 dənə kifal idi, kutum tutmaga spilnik lazimdi ,odaki yoxdu məndə.
Dadlı balıqdı . Kefal elə də dadlı deyil . Üzdə gəzir deyə dənizin bütün zir zibili , nefti , mazutu hopur canına . Ona görə də elə də dadlı olmur . Amma kütüm əladı . )
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
EVAMELISSA (11Bu saatda?2017/02:16)
Tort bişirirem .
FuLLiTo (11Vobla çox dadlıdı, mən balıq yeyən deyiləm ama , əla dadı var..keçən səfər 1in yemişdim. Dadı na söz ola bilməz2017/02:23)
*Vobla . ) Dadlı balıqdı . Kefal elə də dadlı deyil . Üzdə gəzir deyə dənizin bütün zir zibili , nefti , mazutu hopur canına . Ona görə də elə də dadlı olmur . Amma kütüm əladı . )
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
<< 1 ... 6790 6791 [6792] 6793 6794 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2069 / 1739

2017/02:09)
❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋