💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
touch_me_ (11yox yatmaga gedirem yuxum gelir ) yatim durum fikirleserem2017/15:25)
Yaxsi bir sey fikirleseriy neylemey barede)Gel oynayaq basimiz qariwsin))Valla yada sene meslehetim bilet alim otur samalyota iki saat 45 deq.yanimdasan)))
*_M_İ_L_A_Y_* (11Darixanda yatmaq olmaz ureye ziyandi)2017/15:26)
yox yatmaga gedirem yuxum gelir ) yatim durum fikirleserem
touch_me_ (11baximda2017/15:28)
Darixanda yatmaq olmaz ureye ziyandi)Baxda)
*_M_İ_L_A_Y_* (11Cox baxmaqdan bir sey cixmaz)2017/15:29)
baximda
touch_me_ (11beynim tormuzdanib geidrem yatmaga .2017/15:31)
Cox baxmaqdan bir sey cixmaz)Yuz defe baxmaqdan bir defe taxmaq yaxsidir yeni kafaya bawqa yere yozma))
*_M_İ_L_A_Y_* (11Siprin yuxular yat belke duzeldi.axsamlar az bilyard oynada vaxtinda yat))2017/15:34)
beynim tormuzdanib geidrem yatmaga .
Yagis_Qadin (11Vallah sene bir soz deyimde sozun geldi pramoy uze deyinen.bele ureyinde saxlamaq artiq yukdur)2017/15:52)
Bilsen ne dusunurem..insanlarda eqoistlik,ozunden raziliq bas alib gedir....burda coxunu taniyiramm..coxunu izleyirem,danismasamda coxuna hormetim,coxunun ise seviyesiz oldugunu bilirem...bezileride v
touch_me_ (11Sen dusunursenki onlarin hamisi burda olduqlaribkimidir heyatda?? )))2017/17:06)
Vallah sene bir soz deyimde sozun geldi pramoy uze deyinen.bele ureyinde saxlamaq artiq yukdur)Neceki burda coxuna hormetim ona gorediki menfinide musbetide uze deyir.yeri gelse adla deyer..qizda var