💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Eksperd (27Əslində 1ə dəvət etmişdilər didim stimir edirəm kino seryozdan uzağdı)))))2017/01:42)
demir Adam 6 ya seni cekmelidiler mence qardawim)
Black_Attack (27zarafatsiz bir defe wkil atmuwdune forma, onda deiwimivi gormuwdum, ama duzgun mewq etmirsen deye yaxwi forma almayib bedenun2017/01:46)
Əslində 1ə dəvət etmişdilər didim stimir edirəm kino seryozdan uzağdı)))))
Eksperd (27A yoxe bu kartın icinə azzarım məşq edəndə şəkillər qalsedi baxarduneeey qağana)))2017/01:49)
zarafatsiz bir defe wkil atmuwdune forma, onda deiwimivi gormuwdum, ama duzgun mewq etmirsen deye yaxwi forma almayib bedenun
Black_Attack (27baxmiwdimda, sen o mewqi normal bir mewqci telimiyle eleseydi daha yaxwi gorunuwlu inkiwaf ederdi sine ezelelerin, bele deyim fiqurali memewderun olardi)))2017/01:50)
A yoxe bu kartın icinə azzarım məşq edəndə şəkillər qalsedi baxarduneeey qağana)))
Eksperd (27A yoxee o mənim normal bədən formamdı.trenajora getdiyim vaxtdarı dirəm aminodan yeyirdim dəşət viddi bədənim vardı2017/01:54)
baxmiwdimda, sen o mewqi normal bir mewqci telimiyle eleseydi daha yaxwi gorunuwlu inkiwaf ederdi sine ezelelerin, bele deyim fiqurali memewderun olardi)))
minana (27Sualıma cavab versedün belə olmazdı2017/02:10)
Sıxıcı